Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parkeerplaatsen aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parkeerplaatsen aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parkeerplaatsen aanleggen

Oprit in de voortuin van sierbestrating voorzien

De voortuin en de oprit van onze nieuwbouwwoning is op dit moment leeg. Hier wil ik graag een deel sierbestrating laten leggen en een oprit aanleggen. De voortuin is 60 m2. We willen 2 parkeerplaatsen en hier wordt repack gestort met daarop zand. Daarnaast wil ik een stukje met sierbestrating, 20 m2, waar we ook een fietsenstalling willen gaan plaatsen voor 3 a 4 fietsen.

Bestrating op parkeerplaatsen aanleggen

Het betreft het aanleggen van 5 parkeerplaatsen, naast elkaar gelegen, dus ongeveer 12,5 x 5 meter. De schuine oprittegels liggen er al. De grond bestaat nu uit aangestampt puin en daar moet een klein laagje van worden afgeschraapt. We zijn op zoek naar de goedkoopste optie, waarbij het type ondergrond (tegels of iets anders) ons niet uitmaakt en we ook akkoord zijn met een restpartij.

Parkeerplaatsen aanleggen met gebakken klinkers

Er dienen 6 parkeervlakken aangebracht te worden en daar tegenaan moeten er gebakken klinkers gelegd worden. Totaal gaat het om ongeveer 100 m2 straatwerk en de vakman kan daar gelijk mee starten. Het zand is al gestort.

Parkeerplaatsen aanleggen

Ik wil graag 20 parkeerplaatsen aanleggen op ons terrein. Het gaat om veen grond. Het hele terrein is ongeveer 50 bij 10-12 meter breed.

Parkeerplaatsen aanleggen en verbreden

Ik wil graag twee extra parkeerplekken voor de apotheek. Op de plek waar dit gerealiseerd moet worden staat een afgezaagde boomstam en wat struiken die verwijdert moeten worden. De plek moet worden afgegraven en geëgaliseerd. Bovendien wil ik de huidige parkeerplekken (9) verbreden met een stuk naar links of rechts, zodat er makkelijker geparkeerd kan worden. Hierdoor zal er een extra stuk moet worden toegevoegd, waar ook weer wat beplanting staat. Dit moet worden ook worden verwijdert, afgegraven en geëgaliseerd. De bestaande plekken zijn gemaakt van stenen (baksteen formaat). Dit mag in de nieuwe plekken en de toevoeging van de bestaande plekken worden doorgevoerd. De grond is in bezit maar ik weet niet zeker of er een vergunning moet worden aangevraagd, omdat het wellicht wel het straatbeeld wijzigt.

Bestrating aanbrengen bij 3 nieuwe woningen

Wij wonen sinds kort in onze nieuwbouw hoekwoning. We willen daar samen met 2 buren de bestrating laten aanleggen met Waaltjes. Bij mijn hoekwoning gaat het om de zijkant van de woning, een terras en parkeerplaatsen. Bij een tussenwoning gaat het alleen om de parkeerplaats. Bij een villa gaat het om bestrating rondom de woning en om 3 parkeerplekken. Bij een andere villa is de bestrating al met Waaltjes verzorg en wij willen dit graag op dezelfde wijze bij onze woningen, zodat een rustig beeld en uniforme uitstraling behouden blijft. We willen een afspraak maken met bedrijven die dit mogelijk nog voor de bouwvak kunnen verzorgen. We laten de klus dan graag geheel inmeten. Bij een heel mooie aanbieding kan de klus eventueel ook in overleg na de bouwvak worden uitgevoerd.

Straatwerk aanleggen op de oprit

Aanleggen van oprit/parkeerplaatsen. Zandbed gereed maken (evt aanvullen met extra zand), opsluitbanden leveren en plaatsen, ca 20m2 beton klinkers (beschikbaar) leggen.

Gekleurde parkeerplaatsen aanleggen

Wij willen in onze parkeergarage 10-15 parkeerplaatsen opnieuw in een onderscheidende kleur laten bestraten, met cijfers. Het gaat om 10-15 keer een oppervlakte van ongeveer 460 bij 180 centimeter, zoals in het bijgevoegde document. Graag horen wij welke mogelijkheden er voor een dergelijke opdracht zijn, waarvoor bij voorbaat dank.

Parkeerplaatsen aanleggen

Wij zijn bezig met perceeluitbreiding en willen van het grasveld 200-250 m2, 25 x 10 meter, parkeerplaatsen maken. Wat kost dit en enig idee hoeveel auto's we kwijt kunnen? De ingang komt aan 1 korte kant. Ik moet nog een omgevingsvergunning aanvragen.

Parkeerplaatsen in de voortuin aanleggen

Ik wil 2 parkeerplaatsen aan laten leggen in voortuin. De boom die nu nog in de voortuin staat zal verwijderd worden en hierna dient de vakman het straatwerk uit te voeren Er zal aarde verwijderd moeten worden en zand gestort. De parkeerplaatsen zijn ongeveer 5 bij 6 meter groot. Daarnaast zullen er nog 2 paden gelegd moeten worden naar de garage en de voordeur. Dit is nog 10 m2 werk ongeveer. Er is een foto's beschikbaar.