Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parkeerplaats opnieuw bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parkeerplaats opnieuw bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parkeerplaats opnieuw bestraten

Parkeerplaats opnieuw bestraten

Parkeerplaats is niet meer vlak en water wil niet afvoeren.

Split op oprit leggen en tegels op terras

De tuin van mijn recreatiewoning is nogal ingeklonken. In natte perioden wordt het er erg drassig. Momenteel is er alleen gras en daar zijn tijdens de verbouwing diepe sporen in gereden door de aannemer. Ik wil een oprit waar droog geparkeerd kan worden. Er zal dus voor een oprit/parkeerplaats wat tuingrond moeten worden uitgegraven en verplaatst naar een ander deel van de tuin om het hier op te hogen en deze ruimte moet worden opgevuld met zand en split. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m2. Verder wil ik het oude terras, met grindtegels, opnieuw laten bestraten met nieuwe tegels, het gaat om ongeveer 20 m2 en een nieuw terras laten aanleggen van ongeveer 25 m2 waar deels een overkapping overheen komt. Graag ontvang ik een offerte per onderdeel, dus: 45 m2 split oprit aanleggen 20 m2 terras vernieuwen 25 m2 nieuw terras aanleggen

Parkeerplaats laten bestraten

Het betreft het bestraten van een parkeerplaats van ongeveer 350 Mm. De ondergrond is zo goed als klaar. Er moeten 1 of 2 afwaterkolken geplaatst worden. Momenteel ligt er nog Basaltsplit maar dit wordt er afgeschoven. De bedoeling is om zwarte klinkers te leggen met ongeveer 40 meter bandjes.

Oprit bestraten

Het laten leggen van tegels 30 x 45 cm ter behoeve van extra parkeerplaats in de voortuin. Het gaat om een oppervlak van tussen de 15 m2 en 20 m2. De tegels zijn al in mijn bezit. Het zorgen voor opvulzand en opsluitbanden dient gedaan te worden. Verwijderen huidige beplanting wordt zelf gedaan.

Parkeerplaats opnieuw bestraten

De parkeerplaats van 3 bij 5 meter dient opnieuw bestraat te worden en eventueel opgehoogd. Daarnaast is er nog een klein stukje tuin waar wij sierbestrating willen laten leggen. Dit gaat op een stuk van 5 meter bij 80 cm. De tegels moeten hiervoor worden aangeschaft, ophogen is hier niet nodig.

Parkeerplaats opnieuw bestraten

De oude klinkers van de parkeerplaaats van ongeveer 18 m² zijn al verwijderd en afgevoerd. Nu zou er nog 4 cm zand afgeschraapt en afgevoerd moeten worden, tuinaarde gestort, grasbetontegels voor een kleine auto aangelegd moeten worden. Ik zaai het gras zelf in.

Bestrating in de voor-, achter- en zijtuin

Betreft het egaliseren en bestraten van de voor-, de achter, en de zijtuin rondom ons nieuwbouwhuis. Bestrating (wildverband) graag aanbrengen met uitsparingen voor een rond gazon (achter met een diameter van 4 meter) en een aantal borders (voor en achter). Graag ook het bestraten van de parkeerplaats achtertuin. Afmetingen van de voortuin is 4 × 8 meter, de zijtuin is 1.80 × 10.40 meter en de achtertuin is 6 × 8 meter. Ook heb ik een parkeerplek van 5.50× 3 meter. Totaal oppervlak van de tuin is 115.22 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin afgraven en bestraten

Ik heb een stuk gras van 24 m2 meter waar ik een extra parkeerplaats voor mijn auto wil maken. Graag grond afgraven, afvoeren, zand storten en rechthoek tegels van ongeveer 60 x 40 cm plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin bestraten bij de nieuwbouwwoning

Gehele tuin bestraten op goedkoopste manier. (wel echte straat stenen) Tuin is 115 m2. Zijkanr woning komt ook direct parkeerplaats voor auto in eigen tuin.

Oprit en parkeerplaats laten bestraten

Laten leggen van voordelig waalformaat stenen (antraciet, grijs of bruin) op een middenterrein tussen huizen, bestaande uit een parkeerterrein en oprit van in totaal ongeveer 1000 m2.