Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parkeerplaats aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parkeerplaats aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parkeerplaats aanleggen

120 m2 bestraten, 2 kersenbomen planten en tuinverlichting aanleggen

Op 31 juli 2020 gaan wij verhuizen naar onze nieuwbouw hoekwoning in Moordrecht. Schuttingen staan al rondom de tuin en er ligt nu gewoon zand. Het gaat om het bestraten van de achtertuin van circa 90 m2 en de voortuin met parkeerplaats/carport van circa 30 m2. Dus totaal aan bestratingswerk circa 120 m2. Tevens willen we in de achtertuin graag 2 kersenbomen laten plaatsen en tuinverlichting laten aanbrengen. De kabel hiervoor ligt al in de tuin.

Terras laten aanleggen

Het betreft het aanleggen van een terras van ca. 90 m2 met betonplaten van 200 x 200 cm. Grond dient opgehoogd te worden. Ook moet er een parkeerplaats met looppad bestraat worden

Terras laten aanleggen

Aanleggen van een terras van 400 x 2300 cm met stelconplaten of betonplaten van 200 x 200 cm. Inclusief ophogen grond en aanbrengen keerwanden. Bestraten van een parkeerplaats van ca. 850 x 1350 cm en een looppad van ca. 200 x 1350 cm.

Oprit bestraten en een extra parkeerplaats aanleggen

Ik wil van mijn voortuin een oprit cq extra parkeerplaats maken, nu liggen er klinkers in. Graag de prijs voor het verwijderen van de klinkers meenemen in de offerte. Er is geen fundering nodig. De tuin afmeting is 5,00 bij 4,55 m. Welke stenen het beste gebruiken hiervoor? Of is grint gestort in honingraten nodig? Ik kan ook foto van de huidige situatie doormailen.

Oprit bestraten en een extra parkeerplaats aanleggen

We willen de huidige oprit verbreden, plus 1 extra parkeerplaats aanleggen. Momenteel liggen er tegels, deze halen wij zelf weg er moet dan nog wel geëgaliseerd worden. Gaat om ongeveer 90 m2. We denken aan klinkers, deze regelen wij zelf.

oprit auto, terras en pad in de achtertuin

Terras van 21 M2 met keramische tegel aanleggen. Een stukje bij de voordeur en in de achtertuin een pad van het terras naar de nog aan te leggen oprit en parkeerplaats auto in totaal 28 M2 met waaltjes. Voor de oprit is het nodig de huidige band te vervangen. De totale M2 van de achtertuin tuin is 48M2 + 1M2 waaltjes bij de voordeur. Er liggen graszoden, op het terras ligt worteldoek en houten platen, dit zal dus iets moeten worden opgehoogd en geëgaliseerd. De tegels en waaltjes heb ik nog niet uitgezocht, als u hier een goed aanbod voor heeft graag meenemen in de offerte.

Parkeerplaats aanleggen

Uitbreiding oprit met 1 parkeerplaats, thans bestaande uit tuinaarde. Opp. 14m3. BKK klinker zwart, inclusief 6m betonband.

Parkeerplaats aanleggen

Het gaat om het aanleggen van een parkeerplaats van ongeveer 600 m2. Er ligt nu zand, en een deel wordt als moestuin gebruikt. Eventueel dat een deel van de parkeerplaats met grind kan worden. Er is makkelijk bij te komen. Of er opgehoogd moet worden, zou de vakman moeten beoordelen.

Aanleg parkeerplaats 350m²

Ik wil graag een parkeerplaats van 350 m2 laten aanleggen. het perceel bevind zich direct aan de openbare weg. Af te voeren grond kan op heuvels en ruggen op het perceel blijven. Bestrating in de vorm van open grasbeton tegels, aub als separate stelpost. Inclusief alles, zoals bandjes, korrel mix, zand en aanleg. Is nu momenteel een grasveld.

Parkeerplaats aanleggen

Het laten aanleggen van een diagonale, aan de huidige oprijlaan grenzende parkeerplaats tussen de 10 en 20 m2, zand zakt huidige parkeerplek dus moet nieuwe stenen en grond gelijk maken plus zand erin. Enig idee aan welke prijsklasse ik moet denken. Wij hebben de tegels zelf.