Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parkeerbeugel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parkeerbeugel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parkeerbeugel plaatsen

Parkeerbeugel plaatsen

Ik zou graag een totaal offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een parkeerbeugel op een bestaande parkeerplaats.

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij ...

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij mijn parkeerplek zodanig kan voorbereiden dat er een parkeerbeugel geplaatst kan worden. De plek is nu voorzien van betonklinkers en hiervan moet een gedeelte opgenomen worden waarna een gat gegraven moet worden zodat de beugel erin verzonken kan worden. De maten van de parkeerbeugel met betonnen plaat zijn: 119 cm breed, 84 cm hoog (inclusief beugel in opgeklapte toestand) en 15 cm diep. De breedte en de diepte zijn belangrijk voor de klus. Na plaatsing van de beugel moet er rondom natuurlijk nog afgewerkt worden zodat het een mooi geheel is. Dus mijn vraag is ook of men de beugel wil plaatsen nadat hij geleverd is. Hij weegt vanwege de betonnen plaat maar liefst 350 kg.