Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pad voortuin opnieuw bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pad voortuin opnieuw bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pad voortuin opnieuw bestraten

Sierbestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating leggen in de voortuin van (pad naar de deur en een gedeelte onder het raam) ongeveer 9 vierkante meter in totaal. Ik weet niet precies wat ik wil en wat het mooiste kan zijn. We hebben een houten woning en willen iets dat er graag bij past.

Pad voortuin opnieuw bestraten

Het pad van de voortuin vanuit de voordeur is erg hobbelig door een aantal boomwortels. De tegels dienen te worden verwijderd, de oppervlakte egaal gemaakt en daarna opnieuw bestraat. De tuin is ongeveer 5 à 6 meter lang en het pad is 4 tegels breed.

Voortuin betegelen

Wij hebben in onze voortuin van 18 m² nu een smal pad naar de voordeur, enkele grindtegels en voor de rest aarde. Wij halen zelf de grindtegels weg. Verder laten we het pad graag door een vakman weghalen en er daarna zand plaatsen. Daarop willen wij tegels van 60 x 60 cm laten leggen, kleur antraciet. Wij zullen die tegels zelf kopen. We laten de klus hier graag even beoordelen, misschien moet er ook wat aarde uit. We ontvangen graag uw offerte.

Pad in de voortuin aanleggen

Wij willen graag een pad laten aanleggen van de voordeur tot de stoep van de straat. Het gaat om een stuk van 150 cm breed en 250 cm lang. De ondergrond moet met wat zand opgehoogd worden, omdat het huidige pad verzakt is. Wij schaffen zelf tegels aan van 50 x 50 cm (het gaat dus om 15 tegels). Ook verwijderen wij zelf het huidige pad. Ik ontvang graag uw offerte.

Bestraten van de voortuin

Ik zou graag het volgende willen: A: Hele voortuin bestraat met tegels 60x60 antraciet, in het midden en voorkant geen tegels voor plantebakken (die maak ik zelf) Zie tekening. Of B: Het pad naar de voordeur met een lichtere kleur wildverband/halfsteens. Daarnaast 60x60 tegels met die openingen voor plantenbakken. Zie tekening. Of C: is B en maar dan ook met betonblok plantenbakken. Van ongeveer 30 of 45cm hoog. Zie tekening. Graag een losse meerprijs voor het verwijderen van het split. De tekening is op schaal getekend. De keuze is budget afhankelijk! Mijn budget ligt rond de € 1000,-

Tuinpad opnieuw leggen

Ik heb Waaltjes over van de achtertuin, daarmee wil ik graag een pad (ver)leggen in de voortuin. Ik kan zelf uitmeten en eventueel afgraven. Het gaat om een pad van ongeveer 12 bij 0,8 meter.

Tuinpad laten aanleggen

Ik heb waaltjes over van de achtertuin en wil hier graag een pad van in de voortuin. Ik kan zelf uitleggen en uitgraven.

Voortuin bestraten

Aanleggen van bestrating in de voortuin van totaal circa 10-12 m2. Gaat om een pad, een opstap plus een verhoging voor de deur en een paadje langs het raam. Pad 1 meter breed, paadje langs het raam 80 cm, tegels van 60 x 60 omringd door tegels van 20 x 20 of 20 x 30.

Bestrating in de voortuin

Het laten leggen van bestrating in de voortuin, bestaande uit een pad, een opstap naar een verhoging bij de deur en een paadje langs het raam. Tegels 60x60 omringd door 20x20 of 20x30 (pad 1 meter breed, paadje langs het raam 80 cm). De totale oppervlakte zal zo tussen de 10 en 12 vierkante meter liggen.

Bestrating in voortuin vervangen

Ik wil de bestrating van de voortuin vervangen en oude bestrating dient te worden verwijderd en afgevoerd. De planten zijn er al uit. Er ligt een pad van de straat naar de deur (40 x 60 cm tegels) die moeten eruit. Er moet een nieuw pad onder het raam komen en het looppad naar de straat moet opnieuw worden aangelegd. Tevens dient de ondergrond te worden geëgaliseerd en/of opgehoogd. Wij hebben nog geen tegels aangeschaft. Wij willen graag tegels van 20 x 30 cm of 40 x 40 cm en zouden dit graag overleggen met een vakman.