Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pad voortuin opnieuw bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pad voortuin opnieuw bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pad voortuin opnieuw bestraten

Oprit bestraten en pad

Het bestraten van de voortuin. Een pad met waaltjes en 4 grote grijze tegels naar de voordeur. Een oprit / parkeerplaats van waaltjes voor het raam. Oppervlakte is om en nabij de 17m2

Voortuin bestraten

In verband met uitbouw carport naar dichte berging, willen we het looppad in onze voortuin wat breder maken. Een gedeelte van de groenstrook langs het pad komt bij het looppad. Idee is de huidige stenen/klinkers hergebruiken en hier enkele grote langwerpige tegels in te leggen met daaromheen de huidige stenen/klinkers. In de bijlage een schets van de huidige en mogelijke nieuwe situatie. Meedenken/advisering van vakman wordt op prijs gesteld.

Bestrating opnieuw leggen

Graag 12,5 vierkante meter bestrating, welke verzakt is, ophogen en opnieuw leggen in de voortuin. Pad 9 meter x 0,8 meter en 6,2 x 0,8 meter. Zijkant van het pad voorzien van banden om stenen beter op te sluiten.

Tuintegels in de voortuin leggen

Ik wil de parkeerplaats van mijn voortuin en pad naar de voordeur opnieuw laten betegelen. De oude tegels weghalen en eventueel wat zand storten om te egaliseren (er heeft een busje gestaan). De oude tegels ook afvoeren. Ik wil er een strakke licht grijze tegels van 100 x 100 cm of 60 x 60 cm. Ik kan tegels zelf uitzoeken, maar ze mogen ook geleverd worden door zetter. De oprijlaan is 25 m2 en pad naar voordeur 10 m2. Wellicht is het ook een optie om meteen tuinverlichting aan te leggen. Bij voorkeur zo snel mogelijk uitvoeren.

Voortuin bestraten inclusief waterafvoer

Graag zouden wij onze voortuin willen laten bestraten. Er moet stevige bestrating komen. Voor een deel liggen er 60 x 30 tegels, een pad. De rest is gras. De bedoeling is: * bestraten * er moet een auto op kunnen staan van een 1700 kilo * water afvoer putje (voor het wassen van de auto) De oppervlakte zal zo'n 6 x 5 meter zijn. Niet al te kostbaar.

Sierbestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating leggen in de voortuin van (pad naar de deur en een gedeelte onder het raam) ongeveer 9 vierkante meter in totaal. Ik weet niet precies wat ik wil en wat het mooiste kan zijn. We hebben een houten woning en willen iets dat er graag bij past.

Pad voortuin opnieuw bestraten

Het pad van de voortuin vanuit de voordeur is erg hobbelig door een aantal boomwortels. De tegels dienen te worden verwijderd, de oppervlakte egaal gemaakt en daarna opnieuw bestraat. De tuin is ongeveer 5 à 6 meter lang en het pad is 4 tegels breed.

Voortuin betegelen

Wij hebben in onze voortuin van 18 m² nu een smal pad naar de voordeur, enkele grindtegels en voor de rest aarde. Wij halen zelf de grindtegels weg. Verder laten we het pad graag door een vakman weghalen en er daarna zand plaatsen. Daarop willen wij tegels van 60 x 60 cm laten leggen, kleur antraciet. Wij zullen die tegels zelf kopen. We laten de klus hier graag even beoordelen, misschien moet er ook wat aarde uit. We ontvangen graag uw offerte.

Pad in de voortuin aanleggen

Wij willen graag een pad laten aanleggen van de voordeur tot de stoep van de straat. Het gaat om een stuk van 150 cm breed en 250 cm lang. De ondergrond moet met wat zand opgehoogd worden, omdat het huidige pad verzakt is. Wij schaffen zelf tegels aan van 50 x 50 cm (het gaat dus om 15 tegels). Ook verwijderen wij zelf het huidige pad. Ik ontvang graag uw offerte.

Bestraten van de voortuin

Ik zou graag het volgende willen: A: Hele voortuin bestraat met tegels 60x60 antraciet, in het midden en voorkant geen tegels voor plantebakken (die maak ik zelf) Zie tekening. Of B: Het pad naar de voordeur met een lichtere kleur wildverband/halfsteens. Daarnaast 60x60 tegels met die openingen voor plantenbakken. Zie tekening. Of C: is B en maar dan ook met betonblok plantenbakken. Van ongeveer 30 of 45cm hoog. Zie tekening. Graag een losse meerprijs voor het verwijderen van het split. De tekening is op schaal getekend. De keuze is budget afhankelijk! Mijn budget ligt rond de € 1000,-