Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pad opnieuw betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pad opnieuw betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pad opnieuw betegelen

Pad opnieuw betegelen

Een gezamenlijk pad tussen de tuinen opnieuw tegelen met hergebruik van de tegels, in verband met water dat blijft staan. Het gaat om ongeveer 18 m2

Tuintegels leveren en laten leggen

Graag wil ik de aankoop van tuintegels en het laten leggen ervan bij een bedrijf onderbrengen. Is dit mogelijk? Het gaat om een oppervlak van 30 m2 in Almere Poort. Het betegelen van de tuin zou op 4 en/of 5 december moeten gebeuren. Ik denk aan betontegels 60 x 60 antraciet of houten tegels. De tuin is bij oplevering deels al bestraat met lichtgrijze betontegels van 40 x 60 cm (alleen terras en pad naar de schuur). Verder ligt er zand. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en het prijsverschil tussen betontegels en houten tegels. Bij voorbaat

Terras betegelen

In de tuin van onze nieuwe woning willen wij een terras aanleggen met tegels. Dit is een oppervlak van 3 bij 6 meter. Daarbij willen wij ook een pad naar de achterkant van de tuin laten aanleggen. Dit pad zal ongeveer 6 meter diep zijn, bij 1 meter breed. De hele ondergrond moet wel nog geëgaliseerd worden.

Voortuin betegelen

Wij hebben in onze voortuin van 18 m² nu een smal pad naar de voordeur, enkele grindtegels en voor de rest aarde. Wij halen zelf de grindtegels weg. Verder laten we het pad graag door een vakman weghalen en er daarna zand plaatsen. Daarop willen wij tegels van 60 x 60 cm laten leggen, kleur antraciet. Wij zullen die tegels zelf kopen. We laten de klus hier graag even beoordelen, misschien moet er ook wat aarde uit. We ontvangen graag uw offerte.

Betegelen van een pad langs de woning

Ik heb momenteel langs mijn huis een pad van 18 meter lang en 120 cm breed waar een zandbed ligt met worteldoek en daarop kiezels. Ik zal die kiezels verwijderen en wil er dan betontegels van 60 x 60 cm laten plaatsen. Ik zal die tegels zelf aanschaffen. Ik wil hier laten beoordelen of er nog extra zand nodig is en ontvang daarna graag uw offerte.

Terras, pad en veranda betegelen

Wij laten binnenkort een veranda aan onze woning bouwen. De tuin hebben wij inmiddels leeggeruimd en terrastegels zijn verwijderd. Wij willen er in week 34 de tuin met ongeveer 6 m³ zand laten ophogen. Daarna moeten er betentegels van 60 x 60 cm worden gelegd. Het gaat om een pad van 15 m², een terras van 30 m² en onder de veranda 15 m². Er moeten ook opsluitbanden geplaatst worden.Wij zullen de tegels zelf aanschaffen. Aan de achterzijde van onze tuin loopt een pad van 2 meter breed dat toegang geeft tot de tuin. We komen graag in contact met bedrijven die in week 34 tijd hebben voor deze klus en ontvangen daarvoor een offerte.

Terras en pad egaliseren en betegelen

Ik wil de tegels op mijn terras en pad gaan vervangen. Het gaat om ongeveer 12 m² terras en een pad naar de poort van ongeveer 6 m². Ik zal zelf de oude tegels verwijderen en afvoeren en zorgen dat er nieuwe tegels van 60 x 60 x 4 cm klaar staan. De ondergrond moet vooraf enigszins met zand worden geëgaliseerd. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Tuin betegelen

De voortuin is ongeveer 50 m2 groot. Hier is nu 20 m2 van betegeld met een soort klinkers. Deze dienen te worden verwijderd en dit gedeelte dient te worden opgehoogd. Verder zal er nog een deel van 20 m2 betegeld moeten worden met klinkers, deze zijn nog niet aanwezig, en om de beplanting zal een border gemaakt moeten worden van 10 m2. De tuin is goed bereikbaar via een pad van 1.50 meter breed.

Klein formaat voortuin betegelen

We hebben een klein voortuin die we willen laten betegelen. We hebben een pad naar de voordeur en voor het raam. Deze willen we opnieuw laten betegelen. Verder hebben we nog een restant van de stoeptegels en gekleurde tegels die we in de tuin willen laten leggen. De voortuin is ongeveer 20 m2. Hiervan dient er voor het pad 14 tegels van 30 cm gelegd te worden en onder de woning door zijn het er 18 van 30 cm. We hebben geen wit zand en het oude zand zal uitgegraven moeten worden. Kunt u een schatting geven wat het kost.

Terras, oprit en pad naast de woning aanleggen

Ik ben opzoek naar advies voor mijn tuin. Ik wil het terras opnieuw laten betegelen, de oprit laten voorzien van gebakken klinkers en het pad naast de woning in een combinatie van tegels en gebakken klinkers laten leggen. In totaal gaat het om 120 m2. Ik wil zelf meewerken en zoek voorlopig iemand die mij kan helpen met een informatief gesprek.