Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opvragen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opvragen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opvragen

Vlonder leveren en plaatsen

Graag wil ik een offerte opvragen voor het leveren en plaatsen van een vlonder in onze achtertuin met een afmeting van (b) 5.00 x (l) 3.00 meter. De vlonder dient op dezelfde hoogte te worden geplaatst als de (nog aan te leggen) bestrating. Het gaat om een tuin van een nieuwbouwwoning waarvan de tuin reeds is afgegraven en zand is gestort. - Graag ontvang ik een prijs voor houten vlonders en composiet inclusief leveren en uitvoeren. - De schutting wordt half april geplaatst. Daarna wil ik deze klus laten uitvoeren.

Tuin betegelen met tuinbetegeling

Graag wil ik een offerte opvragen voor het laten leggen van tegels in onze achtertuin. De tuin is ong 6x10 meter. De helft van de tuin heeft gras. Dit moet weg gehaald worden. De tegels die ik wil laten leggen zijn 60x60. Kunt u mij een offerte sturen zodat ik deze kan vergelijken met andere aanbieders?

Tuin helemaal laten bestraten

Ik zou graag een offerte opvragen voor de tuin van mijn nieuwe woning. De tuin is 10.75 meter lang en 5.30 meter breed. In de tuin is er een schuur aanwezig. Het gras en de bestrating dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin dient volledig bestraat te worden met antraciet tegels van 60 bij 60 cm. De tuin is bereikbaar via een poortdeur.

Offerte opvragen

Ik werk in samen met de Gemeente Amsterdam aan het verbeteren van de leefbaarheid van de Regulierssdwarsstraat in het centrum van Amsterdam. Ik zou graag een offerte opvragen (bij particulieren) voor het niveaulleren van de straat tot voetpad-niveau om een wandelstraat (flaneergebied) te realiseren waar geen auto's mogen rijden. Ik ben me er van bewust dat dit een aparte vraag is en ben benieuwd of jullie deze werkzaamheden aanbieden. Warme groet,

Bestrating met bakstenen zonder voegen leggen

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor een bakstenen bestrating zonder voegen inclusief leggen op een niet geprepareerde grond voor ongeveer 420 m2? Ben het beste per e-mail te bereiken.

Tuin leeghalen en tegelen

Graag zou ik een prijsopgave willen opvragen voor het renoveren van de tuin. Ik heb een tuin van 29 vierkante meter en heb nieuwe tegels (60x60x4) liggen die ik wil laten plaatsen. De hele tuin moet simpel en strak aangelegd worden. Op dit moment heb ik gras(zga kaal) met 10 vierkante meter aan tegels. Dit moet er eerst allemaal uitgehaald worden, afvoeren en vervolgens egaliseren. De tuin is goed te bereiken.

Voetbalveldje op een speelplein maken

Graag willen we een offerte opvragen, indien julie dit werk doen, om een stuk plein te betegelen tot een klein voetbalveldje voor in een speeltuin in Haarlem. Het gedeelte van de speeltuin wat een trapveldje moet worden is nu een peuterhoek. Het verwijderen van de toestellen doen we zelf, behalve de zandbak (zie bijgevoegde foto). Graag in de offerte meenemen het verwijderen van de zandbak, en het prepareren van de (ongelijke) grond + betegelen + de tegels zelf. We hebben een voorbeeld bijgevoegd van een verdiept speelveldje zoals we het graag zouden willen. De verdieping is denk ik 20-30 cm. Het gaat om een relatief klein stuk. Er past een '10-hoekig' pannaveldje in van 10x10, maar dit komt met name omdat het gedeelte waar het veldje moet komen niet recht-hoekig is. Ik weet dus niet zeker hoe groot een recht-hoekig betegeld veldje kan worden. Ik vermoed 10x6 of 10x7 meter.

Aanleg van de achtertuin

Wij zouden graag een offerte willen opvragen voor de bestrating van onze achtertuin. Het gaat om ongeveer 55 m2, daar zijn materialen voor nodig zijn. Huidige situatie is tegels en gras, wat verwijderd moet worden. Tuin moet waarschijnlijk opgehoogd worden.

Tuinbestrating vervangen

Graag wil ik een offerte opvragen voor het bestraten van mijn stadstuin (volledig ingebouwd). Op dit moment liggen er terracotta tegels van 40 cm bij 40 cm, deze moeten worden verwijderd. Vervolgens de ondergrond aanvullen en egaliseren. De tuin is 30 vierkante meter groot en alleen via de woning te bereiken, het is niet mogelijk om hier met een kruiwagen te komen. Ik wil graag nieuwe antraciet tegels van 600 mm bij 600 mm laten leggen. Tot slot moet er een lijngoot van 2,8 m1 worden geplaatst. Tevens aansluiten op bestaande riolering, hier zijn de voorzieningen al voor getroffen. Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Opgehoogde en geëgaliseerde tuin bestraten

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor het bestraten van mijn tuin. Het gedeelte dat betegeld dient te worden is al opgehoogd en geëgaliseerd. Het gaat om een stuk van 4 bij 1.5 meter en een looppad van 1 meter breed en 5 meter lang. De voorkeur gaart uit naar tegels van 30 bij 30 cm.