Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe oprit? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe oprit. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe oprit

Oprit bestraten

Oprit bestraten. Ong 45m2. Nu voorzien van laag gebroken puin, aangetrild. Zand en betonklinkers aanwezig.

Oprit naar de garage ophogen

Ik wil de oprit voor mijn garage laten ophogen. Het is nu door auto verzakt. Mogelijkheid voor meerdere banen want mijn buurmannen zijn ook interesseert. De tegels moeten er dus uit, dit zal vervolgens ongeveer 10 cm moeten worden opgehoogd, vervolgens de bestrating weer terug leggen. Mocht u ook een optie voor vervangende tegels graag meenemen in de offerte.

Oprit ophogen

er groeien wortels onder de bestaande oprit en de tegels zijn daarom oneven geworden. ongeveer 20 m2. ik zou graag dezelfde tegels opnieuw laten leggen.

Oprit bestraten

Oprit bestrating met betonklinkers. Ligt momenteel oude betont tegels. Oppervlakte ongeveer 20 m2. Worden oude beton tegels dan ook meegenomen?

Voortuin oprit aanleggen

IK heb voortuin 60 ² wil ik graag deze oprit aanleggen met klinkers. Alvast bedankt

Bestrating oprit aanpassen/uitbreiden

Bestaande oprit met klinkers. Schutting gaat ca 20 cm opzij waardoor een strook van 20 cm niet bestraat zou zijn. Dit zou passend bij de bestaande bestrating dichtgelegd moeten worden. Lengte oprit ca 22 meter

Oprit vernieuwen

Het oude straatwerk verwijderen egaliseren en een nieuwe oprit erin leggen, ca 35 m2. Met een voorstel voor nieuwe stenen/ tegels.

Het aanleggen van een grote oprit in beton

Ik zoek een stratenmaker voor het leveren en bestraten van 600 m2 aan klinkers (kinderkopjes) in beton. Het gaat om de voorbereiding, materiaal en bestraten.

Leggen oprit

Oprit aanleggen in Geldrop Het betreft een oprit van ongeveer 63m2 (rood op de foto), die we in visgraat willen laten leggen. Daarnaast een pad naar achteren en stukje verhard aan de achterkant van ongeveer 17m2 (geel op de foto). De stenen en afsluitband regelen we zelf en zijn dikformaat. Zand/puin door jullie te leveren en plaatsen. We verwachten dat er geen zand afgevoerd hoeft te worden. Wanneer: Oplevering van het huis is eind juni, we willen zsm na oplevering de oprit aanleggen.

Een oprit voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn oprit kan voorzien van nieuwe tegels. Momenteel liggen hier 60 bij 30 cm tegels in en oud grind. Dit dient verwijderd te worden. Daarna moet de 12 m2 worden opgehoogd en geëgaliseerd worden. Uiteindelijk moet de oprit worden voorzien van 12 m2 aan tegels. Betonrandjes verwijderen