Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit en voortuin straten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit en voortuin straten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit en voortuin straten

Oprit bestraten

Het laten leggen van tegels 30 x 45 cm ter behoeve van extra parkeerplaats in de voortuin. Het gaat om een oppervlak van tussen de 15 m2 en 20 m2. De tegels zijn al in mijn bezit. Het zorgen voor opvulzand en opsluitbanden dient gedaan te worden. Verwijderen huidige beplanting wordt zelf gedaan.

Oprit en voortuin straten

73 m2 oprit plus voortuin. Alle oude tegels eruit en nieuwe erin

Oprit betegelen of asvalteren

De voortuin opnieuw betegelen met zo groot mogelijke tegels of wellicht asfalt storten. De tuin is ongeveer 5,5 m breed en 8 meter lang.

Terrassen en oprit aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van bestrating bij ons nieuwbouwhuis. Het ontwerp van de tuin is nog niet volledig gereed, maar het gaat (indicatief) om: -Betegelen van de oprit van circa 27 m². -Betegelen van het hoofdterras in de tuin, circa 19 m² -Betegelen van het zij-terras, circa 12 m² -Betegelen terras voortuin, circa 7 m² (met vorm halve cirkel) Als materiaal zullen we zelf kopen. We denken aan betontegels in de achtertuin en betonklinkers of betontegels (7 cm dikte) voor op de oprit en het terras aan de voorzijde. De tegelmaat hebben we nog niet bepaald. Graag ontvangen wij een offerte inclusief benodigde werkzaamheden als het aanleggen van een goede ondergrond (zoals aanleggen van worteldoek, kantopsluitingen en aanbrengen van een funderingslaag). De werkzaamheden zouden begin oktober kunnen starten, maar wij zijn hierin flexibel (kan ook later). Wij kijken uit naar uw reactie.

Voortuin en oprit bestraten

Het bestraten van de voortuin. Die is leeg en er ligt nog grond in. Ook het herbestraten van de oprit.

Betonklinkers leggen op oprit en in voortuin

Het laten aanleggen van zwarte betonklinkers 21x10x8cm ca50m2 in de voortuin en oprit. Er ligt momenteel geen bestrating, alleen maar zwart zand (nieuwbouw opgeleverd) Uitgraven, zandbed leggen en bestraten.

Tuin opnieuw bestraten met oude tegels

De tuin opnieuw laten bestraten met bestaande tegels en ook wat tegen de onkruid onder de tegels. Gaat om de voortuin en zijkant (oprit) van het huis. Oppervlakte durft ik niet zo te zeggen.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil tuin rondom huis ongeveer 400 m2 laten egaliseren en gedeeltelijk bestraten met tuin tegels. Er moet dus ook zand geleverd worden. Voortuin (oprit) is verzakt, deze moet opnieuw opgehoogd en bestraat worden. Graag een prijs indicatie geven voor egaliseren en bestraten. Ik wil wat gras hebben en tegels. Ik heb nog niets aangeschaft en bespreek graag de opties.

Oprit auto bestraten

Het gaat om 25 vierkante meter in de voortuin. Er komt een oprit voor de auto, met tegels van 60 bij 30 bij 6 cm. Dan nog graag het inslijpen van 8 schutting palen van beton. Materialen zijn nog niet aangeschaft. Het uitgraven en egaliseren zal ik zelf doen.

Oprit en deel van de voortuin bestraten

Ik wil de oude tegels op onze oprit van ongeveer 25 m² laten verwijderen en de ondergrond laten voorbereiden voor nieuwe bestrating. Verder moet er in de voortuin ongeveer 7 m² van het oude tuinpad en een stuk aarde worden verwijderd. We willen er daarna zand en nieuwe bestrating laten plaatsen. We hebben nog geen keuze gemaakt voor klinkers of tegels. We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarbij uw advies en een prijsopgave.