Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande oprit en voortuin bestraten met kasseien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande oprit en voortuin bestraten met kasseien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande oprit en voortuin bestraten met kasseien

Bestrating oprit opnieuw leggen

Wij willen een aantal verbandstenen in onze voortuin verplaatsen om ruimte te creëren voor planten en lege stukken op te vullen. De meeste stenen zijn er al uitgehaald maar wij missen verder de kennis om deze netjes terug te leggen. Hier en daar is de bestrating wat ingezakt. Wie wil ons hierbij helpen?

Tuin renoveren

Ik wil graag mijn voor- en achtertuin laten bestraten. De voortuin is ongeveer 35 m2, er liggen op het moment kleine rechthoekige tegels in, dit zal een oprit worden en er moeten dus tegels komen waar de auto op kan staan. Het liefst in de grijstinten. De achtertuin is 100 m2, hier liggen ook kleine tegels in en stukken zonder tegel met struiken, hier willen we graag natuurstenen grote tegels in grijstinten. Er staat op het moment een houten tuinhuis, deze moet ook weg en afgevoerd worden.

Voortuin laten betegelen

Wil graag sierbestrating bij de oprit van de auto, is 30 m2. Liggen nu tegels die de vakman nog moet verwijderen en afvoeren.

Tuinbestrating aanleggen

Voortuin recht toe recht aan bestraten 31 m2, waarvan 11,7 m2 oprit. Achtertuin 35 m2 eveneens recht toe recht aan. Zandbad van 25 cm is aanwezig. Tegels, graag geregeld door de vakman, wat voor tegels graag in overleg.

Stenen op de oprit omdraaien

Ik wil in mijn voortuin en oprit stenen opnieuw laten betegelen met dezelfde stenen. Het gaat om ongeveer 30m2. In totaal denk ik dat het door verzakkingen ongeveer 5-10cm moet worden opgehoogd.

Oprit laten herbestraten

De voortuin is ca 24 m2 groot, de huidige stenen dienen verwijderd en afgevoerd te worden. Wij zorgen voor de tegels.

Verzakte tuin ophogen en bestraten

Wij hebben een tuin die enorm aan het verzakken is, wel 30cm. Wij willen alles op laten hogen en opnieuw laten betegelen. Het gaat om een sierbestrating voortuin van ongeveer 60m2. Daarnaast is er een drainage waarvan de leidingen niet meer goed in elkaar steken, deze zou moeten worden her aangesloten. Er is ook nog een 20m2 oprit (grindpad) waar een nieuwe laag overheen moet.

Bestrating oprit/carport

Ik ben op zoek naar een stratenmaker voor het bestraten van de voortuin en casrport. Het gaat om 20 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Voortuin oprit aanleggen

IK heb voortuin 60 ² wil ik graag deze oprit aanleggen met klinkers. Alvast bedankt

Bestraten oprit

Bestraten van de voortuin/opritten. Graag vrijblijvende offerte voor het bestraten inclusief grondbed (ophoogzand of puin). Het gaat over ca. 210 m2. Wij zorgen zelf dat de bestaande opritten en tuin zover leeggehaald zijn zodat jullie kunnen starten met het bestratingsbed en het bestraten. Het eventueel egaliseren van de te bestraten oppervlakte verwachten wij dat dat door de vakman gedaan wordt.

Partners

Partners van Casius