Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit laten verharden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit laten verharden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit laten verharden

Verharding aanleggen

Ik wil een 1500 m2 grond laten verharden om een variant van een loods op te bouwen en de oprit ernaar toe moet ook gemaakt worden. Er moet wel een aslast van 15 ton op kunnen. Ik zou hier graag een prijs voor willen hebben.

Oprit laten verharden

Oprit circa 70 meter lang en 2,2 meter breed. Nu verhard zandpad. Géén bestrating gewenst. Maar bijvoorbeeld grind-split of gebroken puin. Rechterzijde voldoende hoog, linkerzijde mogelijk afsluitbanden nodig. Vooraf egaliseren (middenstuk wat hoger dan links en rechts door wieldruk). Gebruikt materiaal wel te egaliseren/aantrillen in verband met paarden die er overheen moeten.

Oprit en stoep bestraten

Graag ontvangen we een offerte voor het compleet straten van 41m2 nieuwbouw grond. Dit is inclusief zand leveren, opsluitbanden, egaliseren, verharden, stenen, etc. De voorkeur voor steen is BSS KOMO 21*10. 5*8cm zwart. Bij interesse graag aangeven of dit voor 27 januari opgeleverd kan worden. Dank alvast voor uw reactie.

Oprit verbreden

Ik wil de oprit met 1 meter verbreden en een pad langs de garage verharden, totaal circa 1 meter breed en 25 meter lang. Ik zou hiervoor graag een prijsopgave willen. Het voorwerk is grotendeels gebeurd en ik kan eventueel helpen.

Oprit aan laten leggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten verharden van ongeveer 140 m2 oprit. Er is een bodemsanering geweest en hierna is er gewoon zand terug geplaatst. Wij zijn opzoek naar de meest goedkope en degelijke oplossing en laten ons graag informeren over de mogelijkheden voor de oprit.

Bestrating leggen op terras en oprit

Bestrating aanleggen, eerst uitgraven en met puin verharden, zand bijstorten en daarna bestraten. Gaat om klinkers en grote tegels. De tegels heb ik nog niet aangeschaft maar dit wil ik graag even in overleg doen met de vakman.

Egaliseren, verharden en aanbrengen van ...

Egaliseren, verharden en aanbrengen van een oprit en parkeergelegenheid nabij een woonhuis en stalling.