Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit vergroten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit vergroten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit vergroten

Oprit vergroten

Ik wil mijn oprit met 24 m2 vergroten. Er ligt nu nog gras, dat moet verwijderd en afgevoerd worden, en daarna moeten er betonklinkers in komen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Oprit verhogen en vergroten

De oude grond van de voortuin moet waarschijnlijk worden afgegraven en opgehoogd( 6.40 x 3.40 meter). Uiteindelijk wil ik hier cobblestones leggen. Ik wil graag met de werkzaamheden starten op korte termijn.

Terras vergroten, extra terras maken en oprit verbreden

Wij willen ons terras met 1 meter verbreden (totaal een extra 5 m2), daarnaast een extra terras maken in de tuin van 3 x 4 meter (12 m2) en de oprit verbreden (totaal een extra 21 m2) met betontegels 50 x 50 centimeter groot. Wij schaffen de betontegels zelf aan.

Bestraten van de tuin en oprit

Ik wil mijn tuin laten bestraten. Hiervoor dient er gras verwijderd en zand gestort te worden. Oppervlakte is ongeveer 35 vierkante meter. De oprit wil ik graag laten vergroten. Hiervoor moeten er 2 kleine tuintjes afgegraven en leeggemaakt worden. Alle bestrating met betonklinkers.

Betontegels leggen

Een oprit aan de zijkant vergroten met ongeveer 20 m2 betontegels 50 x 50 cm, ong. 50 stuks. De oprit loopt scheef, dus er moeten ook tegels ongeveer diagonaal geslepen worden. Een zandbed van vulzand ligt er al in. Tegels leveren we zelf aan.

Deel van tuin bestraten

We moeten de oprit die langs de tuin loopt vergroten en dus moet de tuin worden 'gehalveerd'. Ook graag de oprit opnieuw leggen met dezelfde stenen. Voor het stuk wat erbij moet hebben we al stenen liggen. Door elkaar halen om oud/nieuw effect te voorkomen. Al met al zo'n 20 à 30 vierkante meter.

Vergroten van huidge oprit tevens ...

Vergroten van huidge oprit tevens huidige oprit vervangen