Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit en terras bestraten verplaatsen heg? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit en terras bestraten verplaatsen heg. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit en terras bestraten verplaatsen heg

Oprit en terras bestraten

Vooraleerst wil ik weten of u binnen mijn postcode gebied werkzaam bent. Daarna zal ik een gespecificeerde opdracht aan u doen toekomen. De oprit is ongeveer 20 m bij 2.5 breed. Het terras is 20 m2. Werkmateriaal kan via de oprit naar de tuin/ terras.

tuin bestraten en oprit aanleggen

De tuin moet opgehoogd en geëgaliseerd worden. Er moet een terras aangelegd worden van 3,5 x 4,5 m. Verder moeten er honingraat platen komen met daarop grind ( grind is aanwezig). Aanwezige stoepbandjes zullen moeten worden verplaatst. Oprit aan de voorkant van het huis moet nog volledig aangelegd worden. Daar ligt nu gras. Tuin is goed bereikbaar. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. En de oprit om 3x15 m.

Oprit + terras bestraten

Graag laat ik de oprit en tuin van mijn nog op te leveren nieuwbouwwoning bestraten. Oprit: ongeveer 30 m2. Betonklinker + betonbandjes. 2 terrassen van totaal ongeveer 57 m2. Keramische tegel van 75x75x2 cm. Ik heb een partij die zorgt dat huidige grond wordt weggehaald en voor de oprit gebroken puin en worteldoek plaatst. Het gaat dus alleen om het leggen. Eind augustus zou ik graag willen beginnen.

Oprit/terras/pad aanleggen in printbeton in Helmond

Ik wil de oprit, terras en een pad van terras naar de schuur in printbeton laten aanleggen (bewapend) bij een in aanbouw zijnde nieuwbouwwoning in Helmond. In totaal beslaat het een oppervlakte van ongeveer 70/80 m2. Bij voorkeur wordt de kleurstof in de betonmixer gemengd voor een door en door kleuring (duurzamer?). Om na de storting het patroon in het beton te stempelen (motief nog niet bekend). Graag ontvang ik een uitgebreide offerte waarin alle werkzaamheden afzonderlijk worden weergegeven.

Oprit en terras bestraten + verplaatsen heg

Beste, Ik zou graag de oprit (16 á 20 m2) plus het terras (6 tot 8 m2) opnieuw bestraten, dit is eigenlijk 1 geheel maar er staat nu nog een heg tussen. Deels met vierkante grijzen tegels, omringd door rode klinkers. Er is geen fundering nodig voor de oprit. Op dit moment staat er nog een heg tussen, welke nog verplaatst moet worden. Er komen ook plantenbakken. Graag zou ik hier met iemand nog over praten. Ik hoor het graag.

Bestraten van oprit en terras in achtertuin

Graag zouden wij de oprit van onze nieuwbouwwoning willen laten bestraten met waaltjes, ca 60 m2. In onze achtertuin willen we een terras van ca 40 m2. Wij durven niet te zeggen of er momenteel alleen zand ligt of ook al puin. De sleutel van het huis hebben wij nog niet.

Flagstones in de tuin laten leggen

Tuin laten bestraten met flagstones, 2 terrassen 40m2 totaal (10m2 en 30m2), flagstones staan al op de oprit. Terras dient nog opgehoogd te worden. Tuin is bereikbaar via een achterom.

Oprit + terras + grondwerk

Ik wil mijn oprit en terras aanpassen, de oprit wordt kleiner en het terras groter. De oprit naast het huis is op dit moment 15m lang, ±2.3m breed. De oprit wordt dan 10 meter, er komt een stukje bij van 3 meter, het wordt een L-vormig terras van 5 x 4m. Voordat dit kan gebeuren wil ik wel dat de huidige oprit en terras wordt weggehaald, uitgegraven en weer opgevuld. Vervolgens worden er op het terras 50 x 50 tegels gerealiseerd, en op de oprit komen waaltjes. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat er wat puin onder de oprit komt voor stabiliteit. De tegels ga ik zelf aanschaffen.

Bestraten oprit en tuin

Ik zoek een stratenmaker die een aantal stukken in mijn tuin kan voorzien van bestrating. Het gaat om een oprit (à 85 m2), een voetpad (a 40 m2) en een terras van 21 m2. Hier ligt grond, dit dient waarschijnlijk met zand geëgaliseerd te worden. Er zijn nog geen tegels voor aanwezig. Ik zie graag klinkers en 60 bij 60 cm tegels terug in de tuin.

Oprit bestraten, totaal 140m2 plus terras 4 x 6 meter

Oprit bestraten, inclusief zijkant en achterkant (140m2). Ook het leggen van een terras (6mx4m). klinkers en tegels zoeken en kopen we zelf, nog wel zand en opsluitband nodig.

Partners

Partners van Casius