Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit en straatwerk aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit en straatwerk aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit en straatwerk aanleggen

Drempel verlagen en straatwerk repareren

De drempel bij de oprit dient verlaagd te worden. Tevens is er een stuk bestrating van ongeveer 1 bij 1 meter stuk gereden door een vrachtwagen en dit dient te worden gerepareerd. Als laatste willen wij graag een ijzer fietsenrek verankeren in de grond.

Oprit en straatwerk aanleggen

Oprit verbreding (ongeveer 12 m2) en bestrating in de tuin als fundering voor een tuinhuis/kapschuur (ongeveer 8 m2). Ik heb de tegels 25 x 25 cm en wat zand, en heb al een stukje van de oprit uitgegraven. Ik weet niet hoeveel er afgraven moet worden precies.

Divers straatwerk rond de woning

Graag egaliseren waar nodig, oprit aanleggen aan de zijkant van het huis, terrasje in de achtertuin en voortuin een combinatie van grind en tegels. Gaat om ongeveer veertig vierkante meter. We hebben zelf stenen maar hebben nog grind en zand nodig voor de ophoging. Tuin heeft een achterom.

Straatwerk aan de oprit

We zouden graag offerte ontvangen voor uitbreiden van onze huidige klinker oprit. Deze willen we uitbreiden met ongeveer 15 m2 met ook wellicht straatklinkers weer? Is mede afhankelijk van de prijs en of gebruikte klinkers wellicht een optie zijn? Ook willen we graag prijs indicatie voor ophalen, zijn wat verzakt, van huidige klinkers op oprit ongeveer 17 m2. Voor het stuk oprit wat we erbij willen moet er grond worden afgegraven en afgevoerd en zal er uiteraard weer zand in moeten en beton bandjes er langs. De bielsen voer ik zelf af eerst en in midden van tuin grind en betonbanden haal ik ook zelf weg evenals de nog aanwezige struiken.

Oprit van straatwerk voorzien

Oprit 45 vierkante meter.

Oprit bestraten

Mijn oprit is 3 bij 10 meter en ligt tussen 2 muren in. Hiervoor zal er 26 strekkende meters straatwerk uitgevoerd moeten worden.

Oprit van nieuw straatwerk voorzien

Het straat werk van de oprit dient te worden beoordeeld. Indien mogelijk willen wij deze opnieuw gebruiken. De stenen dienen te worden verwijderd, de oprit opgehoogd en de bestraat gelegd. De oppervlakte is ongeveer 60 m2 groot.

Tuin en oprit van straatwerk voorzien

Voor het verbinden van het terras met de oprit, en het uitbreiden van het bestaande terras wil ik tegels laten leggen vergelijkbaar met de huidige bestrating (50x50cm). Totale oppervlakte is circa 14-20m2, afhankelijk van breedte van het aan te leggen pad, dit graag in overleg. Indien ophogen en egaliseren. Ik wil graag het terras richting de oprit. Graag ontvang ik een offerte.

Oprit aan laten leggen

Het aanleggen van een oprit in de tuin. De stijl zouden we graag hetzelfde houden als de terrassen die we in de tuin hebben. Die zijn van grijs natuursteen met waaltjes eromheen. Daarom zouden we voor de oprit grijze betontegels willen gebruiken met waaltjes eromheen. De afmeting van de inrit is ongeveer 6 meter bij 3 meter, maar er moet ook nog een klein stukje straatwerk gedaan worden om het aan te sluiten aan de inrit die de gemeente buiten de tuin heeft aangelegd. Totaal is het ongeveer 20 m2 wat gedaan moet worden.

Bestrating van oprit en achtererf

Ik zou graag de oprit en het achtererf rondom mijn huis laten bestraten. De totale oppervlakte is ongeveer 160 m2. Het gaat om de oprit (circa 60 m2), het achtererf welke aan de oprit vast zit (circa 60 m2), en het terras (circa 40 m2). Ik wil graag overal dezelfde steensoort: (mogelijk een beton)steen 30 x 60 cm. Het deel voor het terras 4 cm dik en de oprit en achtererf 8 cm dik. Het is redelijk recht toe recht aan. Ik kies niet voor bijzondere patronen in het straatwerk en er zijn bijvoorbeeld ook geen ronde vormen nodig, alleen hier en daar wel een hoek om. Ik zou ook graag de oude bestrating laten verwijderen en afvoeren. Er moet dus een nieuwe zandlaag worden geëgaliseerd en verdicht, en de ondergrond van de bestrating moet worden gelegd en worden voorzien van betonbanden rondom (netjes vlak, iets aflopend om water af te voeren). Graag ontvang ik hiervoor een kostenindicatie, een indicatie hoe lang u erover denkt te doen en een indicatie wanneer u beschikbaar bent om de opdracht uit te voeren.