Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit met split aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit met split aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit met split aanleggen

Oprit leggen

Wij willen een oprit laten leggen met betonklinkers van 8 centimeter dik. De afmetingen bedragen 30 meter lang en 6 meter breed. Er ligt nu split en modder.

Aanleggen oprit

Het aanleggen van een oprit. Op dit moment ligt er split in wat er al een tijdje ligt. Het betreft een oprit van 80 m2. De oprit loopt vanaf de weg af richting een schuur. De tuin ligt lager dan de weg. De oprit dient te worden voorzien van beton klinkers, 50 x 50 cm beton tegels en opsluitband. Uitgraaf werkzaamheden indien nodig.

Oprit plus looppad aanleggen

Oprit van 15x3m aanleggen. Er ligt al wat steen korrel waar nog ongeveer 5 kubieke meter bij moet Moet nog afgetrild worden. Daar bovenop wat zand met een goede kwaliteit grindplaten die afgevuld worden met Ardenner Split. Dan een pad met bv Excluton Soft comfort 80x80x6 met een strookje ardenner split ertussen. Verder nog een smalle strook van 12 m aanvullen met wat zand en Ardenner split. Een stevige houten grondkering van 6 meter aanleggen. Stevige opsluitbanden aanbrengen over een lengte van 3 m. Ongeveer 1 kuub tuingrond aanvullen

Oprit met split aanleggen

Oprit is nu 11,2 x 2,4 meter met grindtegels. Oprit verbreden tot 3 x 11,2 meter en basalt split in plaats van de grindtegels. De ondergrond huidige oprit is zand. Het stuk dat erbij komt staan nu struiken/bomen en een muur (11 meter lang x 1,4 meter hoog) die weg moeten.

Nieuwe tuin laten bestraten

Vriendelijk verzoek tot een offerte voor de aanleg van: - oprit: +/- 45m2 met grind/split - pad rondom huis (60cm breed): +/- 30m2 met grind/split - terras: +/- 58m2 met ceramic tegels (60x60) vast in beton Offerte exclusief materiaal. Bij voorbaat De werkplek is goed bereikbaar.

Oprit aanleggen met grind

De oprit van 3.50 meter breed en 10 meter lang dient te worden aangelegd. Hier moeten matten met grind of split gestort worden. Indien mogelijk dient het werk binnen 2 weken uitgevoerd te worden, mocht dit niet mogelijk zijn dan de komende periode.

Oprit en terrassen opnieuw bestraten

Tweemaal terras (totaal oppervlakte circa 18 m2) en oprit (30 a 40 m2) oude bestrating afvoeren. Met name de oprit geeft wat grondwerk, want deze moet afgegraven worden. De grindtegels en het split moet afgegraven worden en geëgaliseerd met ophoogzand; oprit gedeeltelijke bestrating (30 a 40 m2) en bekleden met split (circa 20 m2). Zie uw reactie graag tegemoet.

Oprit aanleggen en achtertuin opnieuw bestraten

Bij de oprit van ongeveer 16 m2 wil ik graag grind of split laten leggen. In de achtertuin is de bestrating verzakt. Hier zal de bestrating verwijderd moeten worden, de tuin opgehoogd en daarna de bestrating terug geplaatst. De oppervlakte is ongeveer 25 m2.

Terras opnieuw aanleggen

Ik wil graag mijn terras voor opnieuw laten bestraten. Mijn terras is ongeveer 6 x 5 meter. Zand nodig. Deel van de stenen vervangen voor antraciet steen Waal (8 m2). De rest van de tegels worden hergebruikt (Waaltjes in terracotta kleur en een gele kleur). Rand aan zijkant wil ik graag laten versterken. Aan de zijkant hebben we er buxussen uitgetrokken. Het gaat om een split level woning. Op deze oprit staan 2 auto's.

Tuintegels en grind leveren en leggen

Het betrefd: - 270 tegels bij 50 x 50, 70 m2 bestrating rondom (zie bijgevoegd) donker beton kleur / antraciet tegels van 50 x 50 (beton of kermamiek). Dienen in ieder geval onderhoudsvriendelijk te zijn. En de kosten voor het leggen graag apart in de offerte benoemen. - 82 m2 grind, met name oost, zuid (oprit) en noord kant (zie bijgevoegd) tevens antraciet (bv basalt split). Met grindplaten voor de oprit. En de kosten voor het leggen ervan (incl rest materiaalgrindplaat 33m2, worteldoek 82 m2 etc) graag apart in de offerte benoemen. - De grond is al op hoogte gebracht en uitgegraven en zand bijgestrort obv bijgevoegde tekening - Zie in de bijlagen de plattegrond met tekening over de verdeling tegels en grind (het gedeelte aan de westkant naast het terras zijn graszoden/gras). Indien dit optioneel aangeboden kan worden graag meenemen. - Nog meenemen 50 m1 opsluitbandjes 5 x 15cm, L. = 1 m1