Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit renoveren en aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit renoveren en aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit renoveren en aanleggen

Het opnieuw bestraten van een oprit

Ik zoek een stratenmaker voor het renoveren van onze oprit. Het gaat om het afgraven van ongeveer 60 m2. Vervolgens dient dit te worden opgehoogd met zand en daarna moet dit geëgaliseerd worden. Na het egaliseren moet ongeveer 60 m2 bestraat worden. De oprit is goed bereikbaar. Ik zie graag klinkers met grind terug in de oprit, maar dit bespreek ik graag met de stratenmaker.

Oprit renoveren en aanleggen

Onze oprit van circa 30 m2 bestaat uit grind, een laag van circa 5 cm. Daaronder zit ongewalst asfalt. We willen het grind laten verwijderen en er natuurstenen tegels opleggen. Daarnaast een strookje beplanting van 4 m2 ook bij de oprit betrekken, dus betegelen.

Tuin renoveren

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Meer dan 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ongeveer 180m2 bestrating. Paden van dikformaat oude klinkers. De terrassen van ongeveer 20m2 en 10m2 van kasseien. De tuin dient compleet gemaakt te worden. Hoogte verschil van 50cm dient opgevuld te worden. Zwarte vulzand is aanwezig. Kabels 150 meter en sproei installatie dient in de grond gelegd te worden alsmede een mantelvuis voor airco leiding lengte 50 meter. Oprit 70mtr voorzien van 130mtr opsluitbanden. Deze wordt voorzien van grind.

Oude oprit vernieuwen of oude stenen gebruiken

Het gaat om een oprit van ongeveer 80 m2. Ik zou graag 2 offertes willen een voor het renoveren met de oude stenen en een voor het leggen met nieuwe stenen.

Oprit opnieuw straten

Op onze oprit van ongeveer 55 m2 liggen nu grindtegels van 60 x 40 x 6 cm. Deze zal ik zelf verwijderen. De ondergrond is 15 tot 20 cm wit zand wat er dus al zo'n 40 jaar ligt. Ik heb een lange, smalle, maar dikke gebakken klinker gekocht die er moet komen liggen. Het is een verlengde waalformaat strengpers 24,5 × 4 × 9 cm. Deze moet in keperverband, visgraat, gelegd worden. Bij voorkeur stenen op maat slijpen in verband van knippen. Het is het laatste project van het renoveren van ons huis en we zijn aardig door ons budget. Ben dus heel benieuwd wat zoiets kost. Ik zie uw offerte met prijs graag tegemoet.

Oprit renoveren

Onze oprit is ongeveer 2,5 meter breed en 9 meter lang en is bestraat met klinkers. We willen die bestrating graag laten verwijderen en afvoeren en de oprit daarna laten egaliseren. We hebben nog geen keuze gemaakt voor de nieuwe bestrating. We denken aan tegels maar willen ook weten wat het kost om er worteldoek met grind te laten aanbrengen. We willen graag ook een assortiment tegels van u bekijken zodat we daarin een keuze kunnen maken. Voor beide opties ontvangen we graag uw offerte.

Verzakte oprit renoveren

Wij hebben bij onze woning een oprit van 12 x 4,5 meter, totaal dus 54 m². De oprit is bestraat met klinkers en behoorlijk verzakt. Wij laten de stenen graag verwijderen, de oprit ophogen en daarna dezelfde klinkers omgelegd weer plaatsen. De oprit moet op afschot naar een bestaande put worden gelegd. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Oprit naar de garage renoveren

Graag wil ik de oprit voor mijn garage laten renoveren. Er liggen nu tegels die moeten worden verwijderd en afgevoerd. Er ligt ook grind, dat moet gehandhaafd blijven. De oprit meet ongeveer 75 m² en moet eerst met zand worden opgehoogd, naar schatting 10 cm. Daarna wil ik er antraciet betonklinkers met een standaardmaat laten plaatsen. Er moet ook ongeveer 7 meter aan opsluitbanden worden geplaatst. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de levering van de materialen en alle werkzaamheden.

Tuin renoveren

Voortuin en oprit en achtertuin opnieuw betegelen. Gaat om ongeveer 40 m2. Deels huidige tegels, deels nieuwe tegels. Tegels verzorg ik waarschijnlijk zelf.

Renovatie bestaand bestrating terras

Renoveren bestaand terras en bestrating in verband met een verzakking. Aantal m2 weet ik niet precies. Gaat om een aantal plekken bij het terras en de oprit. Huidige stenen weer gebruiken.