Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit plus looppad aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit plus looppad aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit plus looppad aanleggen

Oprit leggen

De oprit is ongeveer 13 meter lang en 2,50 meter breed. De oude tegels verwijder ik zelf, nieuwe stenen zijn al gekocht en gele zand plus korrelmix kan ik evt ook zelf bestellen. Graag prijsopgaaf voor het leggen dus.

Oprit plus looppad aanleggen

Oprit van 15x3m aanleggen. Er ligt al wat steen korrel waar nog ongeveer 5 kubieke meter bij moet Moet nog afgetrild worden. Daar bovenop wat zand met een goede kwaliteit grindplaten die afgevuld worden met Ardenner Split. Dan een pad met bv Excluton Soft comfort 80x80x6 met een strookje ardenner split ertussen. Verder nog een smalle strook van 12 m aanvullen met wat zand en Ardenner split. Een stevige houten grondkering van 6 meter aanleggen. Stevige opsluitbanden aanbrengen over een lengte van 3 m. Ongeveer 1 kuub tuingrond aanvullen

Oprit en voortuin straten

73 m2 oprit plus voortuin. Alle oude tegels eruit en nieuwe erin

Sierbestrating laten aanleggen

Laten leggen oprit nieuwbouw huis al wit zand aanwezig 46 m2 dik formaat klinkers elleboog verband. Plus verschillende terrasjes en tuinpad ook dik formaat klinkers ongeveer 65 vierkante meter. Graag offerte voor combinatie terrasjes en oprit en aparte prijzen voor oprit en terras

Bestrating in de tuin en op de oprit aanbrengen

Het betreft de bestrating van de tuin en de oprit met tegels van 60 x 30 x 8 cm. De puinkorrel en zand moet worden meegenomen. Het betreft plus-minus 105 m2. De oprit en de tuin ligt nu 4 jaar zonder bewerking vanuit de oplevering. De huidige tegels liggen in de aarde. Deze grond is inmiddels behoorlijk verhard. Of dan puinkorrel noodzakelijk is zal de vakman moeten beoordelen. De oprit en tuin zal door ons zelf kaal worden gemaakt. Graag ontvang ik een offerte voor de gehele klus, mede ook een offerte indien de opdrachtgever mee kan werken. Alvast bedankt.

Bestaande oprit vernieuwen

Ik wil mijn bestaande oprit vernieuwen met stenen van de maat 30 x 60 x 8 cm. De oprit is 10 meter lang en 3.10 meter breed plus stukje naar voordeur van 1.60 bij 3.30 meter. De oude tegels wil ik graag laten verwijderen.

Oprit aanleggen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van onze oprit plus die van de buren, omdat het één geheel is. De afmetingen van de oprit zijn ongeveer 6 meter bij 9 meter = 54 m2 + nog een strook voor de woning langs onder de ramen door. Totaal schatten we daarmee op 65 m2. De bestrating zouden we graag willen laten bestaan uit de zogenaamd H-stenen in een antraciete kleur. Het betreft nieuwbouw en de woning is nog niet gereed. Wel zal er dus ook nog (ophoog)zand in de offerte moeten worden meegenomen. Graag ook de randen en af-trillen meenemen in de offerte. Oplevering van de woning zal waarschijnlijk eind mei zijn. De bestrating zouden we vervolgens graag eind juni willen laten aanleggen.

Oprit bestraten

De huidige oprit bestaat nu uit enkele stenen plus grind. Wij zouden dit graag vervangen door het volledig te laten bestraten. Het grind dient te worden afgevoerd en hierna zal er een laag zand gestort moeten worden en daarna de tegels. De oppervlakte is ongeveer 27.5 m2.

Bestraten van patiotuin en oprit

Bestraten van patiotuin 50 m2 en oprit plus pad naar voordeur 25 m2. Ik wil graag getrommelde stenen van 20 x 30 x 6 cm. Oude bestrating patio plus kiezel oprit weghalen, verzorgen van een goed zandbed en het leggen van stenen. Liefst offerte inclusief materiaal.

Terras en oprit bestraten

Achter het huis wil ik graag 73 m2 keramische tegels van 75 x 75 x 2 cm op gemalen puin met cement leggen. Plus een oprit van 28 m2 met klinkers. Alle werkzaamheden worden door jullie gedaan. Makkelijk bereikbaar achter het huis, ook met shovel. Plaats is Lanaken België. De tegels en de klinker schaf ik zelf aan. De tuin moet een stukje uitgegraven worden.