Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit parkeerplaats aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit parkeerplaats aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit parkeerplaats aanleggen

Split op oprit leggen en tegels op terras

De tuin van mijn recreatiewoning is nogal ingeklonken. In natte perioden wordt het er erg drassig. Momenteel is er alleen gras en daar zijn tijdens de verbouwing diepe sporen in gereden door de aannemer. Ik wil een oprit waar droog geparkeerd kan worden. Er zal dus voor een oprit/parkeerplaats wat tuingrond moeten worden uitgegraven en verplaatst naar een ander deel van de tuin om het hier op te hogen en deze ruimte moet worden opgevuld met zand en split. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m2. Verder wil ik het oude terras, met grindtegels, opnieuw laten bestraten met nieuwe tegels, het gaat om ongeveer 20 m2 en een nieuw terras laten aanleggen van ongeveer 25 m2 waar deels een overkapping overheen komt. Graag ontvang ik een offerte per onderdeel, dus: 45 m2 split oprit aanleggen 20 m2 terras vernieuwen 25 m2 nieuw terras aanleggen

Oprit parkeerplaats aanleggen

In opdracht van de Gemeente Amersfoort ben ik op zoek naar de kosten van het aanleggen van een opritje bij een gehandicaptenparkeerplaats. Hier gaat het om de totale kosten incl materiaal.

Oprit betegelen en verlichting aanleggen

Het betegelen van de oprit en erin of erbij verlichting aanleggen. De oprit is ruim 3 meter breed en ongeveer 7 meter lang. Er is al een betegelde parkeerplaats. Ook een deel van de tuin is al betegeld. We willen nog wel een stukje voor het huis laten betelen. Ongeveer 6 x 1.5 meter. De tuin is ongeveer 30 m2.

Oprit bestraten

Het laten leggen van tegels 30 x 45 cm ter behoeve van extra parkeerplaats in de voortuin. Het gaat om een oppervlak van tussen de 15 m2 en 20 m2. De tegels zijn al in mijn bezit. Het zorgen voor opvulzand en opsluitbanden dient gedaan te worden. Verwijderen huidige beplanting wordt zelf gedaan.

Oprit en parkeerplek maken

Het betreft het maken van een oprit en een parkeerplek. De oppervlakte is 100 m2. Momenteel ligt er deels een oprit. De stenen moeten vervangen worden en de oprit verlegd worden naar de parkeerplek toe. Op de plek van de parkeerplaats ligt nu gras. Dit dient te worden afgegraven, afgevoerd, en zand en tegels gelegd.

Oprit en parkeerplaats laten bestraten

Laten leggen van voordelig waalformaat stenen (antraciet, grijs of bruin) op een middenterrein tussen huizen, bestaande uit een parkeerterrein en oprit van in totaal ongeveer 1000 m2.

Klinkerbestrating van de oprit uitbreiden

De oprit bij mijn huis is smal en bestraat met klinkers. Ik wil deze bestrating graag laten uitbreiden, zodat er een extra parkeerplaats ontstaat. Ik heb zelf nog voldoende klinkers beschikbaar. Mogelijk moet de bestaande oprit wat geëgaliseerd worden. Ik laat deze klus graag even bekijken en ontvang daarna een offerte.

Garage-oprit bestraten

Bestaande garage oprit 2.540 x 5.745 meter bestraten met H-profiel 8 cm antraciet klinkers. Cilindrische inzetstukken voor de garagedeuren rods 4 st. Oud grind en tegels verwijderen en afhalen. Het gaat over één parkeerplaats die je via Google Maps kan makkelijk zien.

Grindbed vervangen door bestrating

Wij hebben aan onze voortuin een korte oprit, die bestaat uit drie stroken. De middelste strook is nu een grindbed van ongeveer 3 meter breed en 6 meter lang dat gebruikt wordt als extra parkeerplaats voor een kleine auto. Wij willen het grindbed laten verwijderen en daar klinkerbestrating laten plaatsen. Het grind en onderliggende worteldoek moet worden afgevoerd, er moet met extra zand worden geëgaliseerd en daarna bestraat. Ik ontvang graag een offerte in posten, zodat ik kan besluiten of ik het leeghalen en afvoeren van het grindbed en worteldoek eventueel zelf ga verzorgen.

Bestraten van oprit en erf

Wij willen onze oprit en erf laten bestraten. Thans is het een onderlaag van oud grind en zand. Grootte 1000-1100 m² in totaal. Tweedehands klinkers zijn goed genoeg, gebruik is als erf, parkeerplaats e.d. De ruimte om met groot materiaal te draaien en te lossen is zeker mogelijk, aangezien het een boerderij betreft. Graag specifieke offerte en vragen per mail beantwoorden.