Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit en pad naar voordeur bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit en pad naar voordeur bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit en pad naar voordeur bestraten

Oprit/terras/pad aanleggen in printbeton in Helmond

Ik wil de oprit, terras en een pad van terras naar de schuur in printbeton laten aanleggen (bewapend) bij een in aanbouw zijnde nieuwbouwwoning in Helmond. In totaal beslaat het een oppervlakte van ongeveer 70/80 m2. Bij voorkeur wordt de kleurstof in de betonmixer gemengd voor een door en door kleuring (duurzamer?). Om na de storting het patroon in het beton te stempelen (motief nog niet bekend). Graag ontvang ik een uitgebreide offerte waarin alle werkzaamheden afzonderlijk worden weergegeven.

Oprit leggen

Oprit 65m2 leggen. Pad 30m2 bestrating. Nieuwbouw in Eindhoven.

Oprit bestraten

Wij zouden voor onze 2 onder 1 kap graag een offerte willen voor als we beide opritten zouden bestraten en wat het kost voor 1 oprit. Afmeting per oprit is 3,75 bij 5 meter! Tussen de huizen ligt nog een pad van 1,50 breed en 9 meter lang!

Bestraten oprit en pad naar voordeur

Ik ben op zoek naar iemand voor het bestraten van de oprit en pad naar voordeur. Het is ongeveer 20 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen, en het verwijderen en afvoeren van de huidige bestrating.

Sierbestrating oprit

Oprit voor 2 auto's in de breedte in de voor- zijtuin. 5,2 x 5,2m.ca 27 m2. Vanaf linkerkant oprit overgaan in een 2 m breed pad langs het huis ca 14,8m lang, vervolgens 1 m breed pad vanaf einde 2 m brede pad naar achterkant achtertuin, ca 23m lang. Zelf nog geen materiaal, graag in overleg met de vakman

Bestraten achtertuin en voortuin

Betreft bestraten van de achter en voortuin. Betreft een aaneengesloten stuk: Terras achterzijde woning: 23m2 60x60x4 excluton tegels Zijkant woning, oprit voortuin: 114 M2 60x60x5 ‘oud Hollandse tegel’ (Schellevis) Pad tussen achterzijde en voorzijde woning: 31m2 waalformaat gebakken klinkers 20x5. Tuin is bestratingsklaar, wel nog aantrillen ect. Zie plattegrond voor meer info en overzicht. Dank voor de reactie!

Sierbestrating

Voorkant huis: oprit auto van 3 bij 5, met een smal looppad naar voordeur. Achterkant huis: terras bij achterdeur van 5 bij 4, een pad van 3 meter naar een tweede terras van 3 bij 3. Stijl: fijn grind in een warme tint. Op dit moment ligt er aarde maar nog geen zand.

Oprit bestraten

Het bestraten van een bestaande (grind) oprit van ca. 6,5 x 14 meter, tevens vanaf deze oprit een pad naar een tuinhuisje.

oprit auto, terras en pad in de achtertuin

Terras van 21 M2 met keramische tegel aanleggen. Een stukje bij de voordeur en in de achtertuin een pad van het terras naar de nog aan te leggen oprit en parkeerplaats auto in totaal 28 M2 met waaltjes. Voor de oprit is het nodig de huidige band te vervangen. De totale M2 van de achtertuin tuin is 48M2 + 1M2 waaltjes bij de voordeur. Er liggen graszoden, op het terras ligt worteldoek en houten platen, dit zal dus iets moeten worden opgehoogd en geëgaliseerd. De tegels en waaltjes heb ik nog niet uitgezocht, als u hier een goed aanbod voor heeft graag meenemen in de offerte.

Sierbestrating aanleggen

Graag ontvang ik een prijs indicatie voor het aanleggen van straatwerk. Het ingevoerde adres is waar het werk na de zomer uitgevoerd moet worden (betreft nieuwbouw huis). In eerste instantie (en mogelijk laten meer. Oprit maatvoering 12,5 m x 3,60 m steentjes in Visgraat patroon OF Courtstones Terras onder Veranda natuursteen tegels (maatvoering 60x60 of 80x80) circa 7.00 m x 2,50 m Later (mogelijk gelijktijdig leggen alleen dat is nu nog niet bekend) minimaal 20-25m2 pad om het huis met extra terras circa 10-12m2. Stuk achter garage 5-10 m2. Eventueel nog ergens een extra terras in de tuin(met pad) Het kan zijn dat er een infultratiesysteem onder het pad of oprit komt, dit wil ik wel even kwijt. Voor nu alleen opgave terras onder veranda en oprit. Als u alle stenen kan leveren graag contact met mij opnemen omdat er toch wat afgestemd moet worden.