Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit ophogen en herbestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit ophogen en herbestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit ophogen en herbestraten

Oprit ophogen en herbestraten

Het gaat om een oprit van 25 m3 inclusief zand

Oprit opnieuw aanleggen

Grindtegels van de oprit verwijderen, oprit opnieuw bestraten met klinkers (in overleg), stoep verwijderen en opnieuw leggen. De oprit is ongeveer 25 vierkante meter, indien nodig ophogen in egaliseren. De stoep is 10m2 maar dit ligt in beton, moeilijk te verwijderden. Graag ontvang ik een offerte.

Oprit en terrassen opnieuw bestraten

Wij willen onze oprit opnieuw laten bestraten, afmetingen zijn 7.5 bij 5 meter. Het huis staat scheef ten opzichte van de straat, dus aan de ene kant iets korter dan de andere kant. We willen hetzelfde patroon houden. Het gat dus alleen om het ophogen (zand zou ik eventueel ook zelf kunnen regelen). Het is nu enkele centimeters ingeklonken en aan één zijkant zijn de bandjes scheef gedrukt. Afmetingen stenen zijn 5 x 15 cm. We willen zelf de stenen wel stapelen zodat direct met ophogen begonnen kan worden. Ik heb 1 foto bijgevoegd en kan er meerdere toesturen, indien nodig.

Oprit afgraven, ophogen met zand en bestraten

Het betreft een oprit van 65 m2. Er dient te worden afgraven, ophogen met zand en puin en bestraten. Ik heb beton tegels van 40 x 30 x 6 cm besteld.

Tuin voor en achter bestraten

Ik wil graag mijn voortuin en oprit laten bestraten, terras achter ophogen en bestraten.

Oprit ophogen en herbestraten

Onze bestaande oprit van 18 x 2.30 meter is verzakt. Ik wil de betonklinkers laten verwijderen en de ondergrond laten verbeteren en ophogen. Daarna moet de huidige bestrating herplaatst worden. Ik heb geen haast met deze klus. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Tuin en oprit van straatwerk voorzien

Voor het verbinden van het terras met de oprit, en het uitbreiden van het bestaande terras wil ik tegels laten leggen vergelijkbaar met de huidige bestrating (50x50cm). Totale oppervlakte is circa 14-20m2, afhankelijk van breedte van het aan te leggen pad, dit graag in overleg. Indien ophogen en egaliseren. Ik wil graag het terras richting de oprit. Graag ontvang ik een offerte.

Oprit ophogen en betegelen

Op dit moment liggen er kleine klinkertjes/steentjes op onze oprit van 3 x 9 meter. Wij zullen die waarschijnlijk zelf verwijderen en willen er daarna tegels van 60 x 60 x 6 cm laten plaatsen, die wij inmiddels hebben gekocht. De ondergrond moet ook met zand worden opgehoogd. We ontvangen graag uw offerte, met een aparte post voor het verwijderen van de huidige bestrating.

Oprit opnieuw bestraten

De klinkers op de oprit van ongeveer 30 m2 dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient de oprit bestraat te worden met de door mij aangeleverde nieuwe tegels van 20 bij 30 cm. Ophogen is volgens mij niet nodig.

Terras en oprit ophogen en herbestraten

Ik wil ons terras van 930 bij 250 cm graag laten herbestraten. Het gaat om tegels van 60 x 40 cm. Mogelijk laat ik ook onze rechte oprit ophogen en herbestraten met de bestaande klinkers van 20 x 10 cm. De oprit meet 670 x 310 cm. Er moet even worden bekeken hoeveel zand er moet worden geleverd. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.