Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit met klinkerbestrating bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit met klinkerbestrating bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit met klinkerbestrating bestraten

Oprijlaan aanleggen met klinkers

Het betreft nieuwbouw. Voor de oprit en parkeerplaats is gestabiliseerde gritverharding gepland, de VVE vraagt zich af wat de kosten zijn van circa 70 m2 klinkerbestrating. In april 2019 zou de oprit af moeten zijn. Excuus, we hebben ons vergist in de schaal: het is ongeveer 700 m2 Er is ook twijfel over de 700 m2 bij deze de plattegrond met schaal.

Oprit met klinkerbestrating bestraten

Graag uw prijs voor circa 100 m2 aan klinkerbestrating. Inclusief het ontgraven en afvoeren van de huidige puin verharding. Daarnaast ook het aanbrengen van een zandbed en randafwerking. Toepassing ten behoeve van parkeerplaatsen. Optioneel zijn zwarte betonklinkers, als alternatief gebakken steentjes. Kunt u de prijs van beide in de offerte meenemen?

Klinkers op de oprit aanbrengen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Het is ongeveer 75 vierkante meter en ik wil graag een prijs per vierkante meter. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaande oprit betreft kiezelstenen. Deze weghalen, zand plaatsen en ik wil dan een voordelige oplossing betreffende klinkerbestrating.

Oprit opnieuw bestraten

Ik wil de klinkerbestrating van ongeveer 40 m² op onze oprit gaan vervangen. Ik zal zelf de oude klinkers verwijderen. De ondergrond moet eventueel met wat zand worden opgehoogd en daarna wil ik er nieuwe klinkerbestrating laten leggen. Ik ontvang graag een offerte met daarin ook een aparte post voor de levering van de materialen. Ik wil de klus graag in november laten uitvoeren.

Oprit en deel van de voortuin bestraten

Wij hebben naast onze woning een carport waar al een stukje klinkerbestrating ligt. We willen die bestrating laten doortrekken naar de oprit en een stukje voortuin. Het gaat om in totaal ongeveer 30 m². Er ligt daar momenteel puin/grind. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte voor de klinkers en het benodigde zand.

Tuin en oprit bestraten voor auto's

Ik wil mijn oprit helemaal laten bestraten, zodat er meerdere auto's geparkeerd kunnen worden. Er ligt nu klinkerbestrating die eruit moet. Ik wil er het liefst grote platen van 2 x 1 x 0,1 meter op een goede verharde ondergrond. Ook de tuin moet worden bestraat. Het gaat om in totaal 125 m². Optioneel is de vervanging van een terras van 50 m² in de achtertuin. Ik wil uitsluitend via email een afspraak maken, bellen stel ik niet op prijs omdat ik drukbezet ben.

Bestrating vervangen door grote tegels

Wij hebben een oprit en pad naar de voordeur met ongeveer 55 m² klinkerbestrating. De huidige stenen liggen los op de onderliggende betonplaat die onderheid is. Wij willen die bestrating laten vervangen door grote tegels in de kleur donker terracotta. Die tegels moeten worden vastgelegd op de ondergrond. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Bestrating van een oprit vervangen door tegels

Ik heb bij mijn woning een oprit van 43 m² met klinkerbestrating. Ik wil die bestrating laten vervangen en daar tegels van 60 x 30 x 4 cm laten leggen. Ik wil de klus in overleg laten inplannen, het liefst op redelijk korte termijn. Ik weet niet of deze tegeldikte voldoende is voor een oprit, en wil daarover graag uw advies. Ik zal de tegels zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte met daarin een aparte post voor het verwijderen en afvoeren van de huidige bestrating.

Klinkerbestrating aanleggen

Onze oprit van onze nog op te leveren nieuwbouwwoning moet bestraat worden. De werkzaamheden zijn als volgt: - 8 m3 grond afgraven ten behoeve van het puinbed en brekerzand - 7,5 m3 puin aanbrengen, puinbed, 20 cm onderlaag - 2,5 m3 brekerzand, 5c m onderlaag - 32 m2 oprit bestraten met gebakken klinkers in elleboogverband. Graag ontvang ik een opgave van totaalkosten inclusief alle materialen behalve de bakstenen en opsluitbanden zelf. De uitvoering kan zo spoedig mogelijk vanaf het moment na oplevering, cira 20 april verwacht.

Klinkerbestrating van de oprit uitbreiden

De oprit bij mijn huis is smal en bestraat met klinkers. Ik wil deze bestrating graag laten uitbreiden, zodat er een extra parkeerplaats ontstaat. Ik heb zelf nog voldoende klinkers beschikbaar. Mogelijk moet de bestaande oprit wat geëgaliseerd worden. Ik laat deze klus graag even bekijken en ontvang daarna een offerte.