Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit naast het huis aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit naast het huis aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit naast het huis aanleggen

tuin bestraten en oprit aanleggen

De tuin moet opgehoogd en geëgaliseerd worden. Er moet een terras aangelegd worden van 3,5 x 4,5 m. Verder moeten er honingraat platen komen met daarop grind ( grind is aanwezig). Aanwezige stoepbandjes zullen moeten worden verplaatst. Oprit aan de voorkant van het huis moet nog volledig aangelegd worden. Daar ligt nu gras. Tuin is goed bereikbaar. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. En de oprit om 3x15 m.

Oprit grind aanleggen

We willen graag onze betegelde oprit en zijkant van het huis veranderen in een oprit van grind, inclusief grindplaten. Eventueel afwateringsbuizen onder de grond bij de zijkant van het huis (blijft nu water liggen na een flinke regenbui) en wat staptegels/-stenen. We halen de huidige betegeling er zelf uit. Het gaat om 12 meter (lengte) en 5 meter (breedte). Daarnaast graag met zand egaliseren.

Offerte bestrating bij nieuwbouw

Mijn partner en ik hebben een nieuwbouwwoning aangekocht in Etten-Leur (de Streek). Naar verwachting wordt onze woning eind 2020/begin 2021 opgeleverd. Vanzelfsprekend dient onze tuin van de nodige bestrating te worden voorzien. Wij hebben al een globaal ontwerp voor onze toekomstige tuin opgesteld. In dit ontwerp gaat het om de volgende bestrating: ca. 75 m2 betontegels 20x30x6 cm (oprit en wandelpaden aan de voorzijde en zijkant van het huis) ca. 35 m2 keramische tegels 60x60x4 cm (sierbestrating voor een tweetal terrassen voorzien van harde voegen en dus geen zand). ca. 30 m2 grind in de voortuin. Daarin willen wij graag 2 a 3 verhoogde plantenbakken laten plaatsen die we vervolgens zelf van beplanting kunnen voorzien. Graag ontvangen wij een scherpe offerte voor de bestrating in onze tuin (excl. materiaalkosten).

Bestraten van oprit en terras in achtertuin

Graag zouden wij de oprit van onze nieuwbouwwoning willen laten bestraten met waaltjes, ca 60 m2. In onze achtertuin willen we een terras van ca 40 m2. Wij durven niet te zeggen of er momenteel alleen zand ligt of ook al puin. De sleutel van het huis hebben wij nog niet.

Oprit + terras + grondwerk

Ik wil mijn oprit en terras aanpassen, de oprit wordt kleiner en het terras groter. De oprit naast het huis is op dit moment 15m lang, ±2.3m breed. De oprit wordt dan 10 meter, er komt een stukje bij van 3 meter, het wordt een L-vormig terras van 5 x 4m. Voordat dit kan gebeuren wil ik wel dat de huidige oprit en terras wordt weggehaald, uitgegraven en weer opgevuld. Vervolgens worden er op het terras 50 x 50 tegels gerealiseerd, en op de oprit komen waaltjes. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat er wat puin onder de oprit komt voor stabiliteit. De tegels ga ik zelf aanschaffen.

Oprit naast het huis aanleggen

Goedemiddag, ik heb van de gemeente een vergunning gekregen om een oprit aan te leggen van de straat tot naast mijn huis zodat ik daar de auto kan parkeren en kan opladen (elektrisch). De oprit wordt ongeveer 9 meter lang en 2,5 meter breed. Deze wil ik betegelen met betonnen waaltjes. Er moeten ook wat struiken weggehaald worden (haag) en aan de zijkant een klein stuk betongaas bijgeplaatst worden zodat daar de klimop tegenaan kan groeien als afscheiding. Ik heb een voortuin van ongeveer 12 m diep, dit is gras en er is een klein terrasje. Het is afgescheiden met een kleine heg en een grotere. Ik kan eventueel alles zelf weghalen, maar dit kan ook door u, dit ligt aan de prijs. Ik denk dat er gefundeerd moet worden en een stuk grond afgegraven moet worden. Ik denk dat er een container nodig is, misschien is het handig als de struiken daar gelijk in gegooid kunnen worden. Ergens in juni zou ik willen beginnen.

Sierbestrating oprit

Oprit voor 2 auto's in de breedte in de voor- zijtuin. 5,2 x 5,2m.ca 27 m2. Vanaf linkerkant oprit overgaan in een 2 m breed pad langs het huis ca 14,8m lang, vervolgens 1 m breed pad vanaf einde 2 m brede pad naar achterkant achtertuin, ca 23m lang. Zelf nog geen materiaal, graag in overleg met de vakman

Vervangen oprit

Ik zou graag mijn oprit vernieuwen. Het gaat om een oprit van 10,5 m bij 3 m. Graag ook de bestaande tegels eruit halen en deels grond egaliseren met zand. De bestaande tegels moeten deels worden bewaard voor later hergebruik. Voor het huis ligt nog een betonnen stoep waarop we graag keramische tegels van 60x60x2 willen hebben.Voor de oprit kiezen we tegels van 30x60x6. Aan de zijkanten van de oprit nog opsluitbanden.

Sierbestrating

Voorkant huis: oprit auto van 3 bij 5, met een smal looppad naar voordeur. Achterkant huis: terras bij achterdeur van 5 bij 4, een pad van 3 meter naar een tweede terras van 3 bij 3. Stijl: fijn grind in een warme tint. Op dit moment ligt er aarde maar nog geen zand.

Flagstones laten leggen

Voor het tuinpad rondom ons huis zoeken wij een ervaren flagstone legger. Het gaat om circa 60m2. Geen oprit voor auto, alleen wandelpaden. Het is een leuke klus! Alleen personen die ervaring hebben in het leggen van flagstones worden gevraagd te reageren. Dank.