Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit herstellen

Oprit met verzakking(en) herstellen

Onze oprit is verzakt en moet opgehoogd, opnieuw gelegd en aangevuld worden met zand. Daarbij kunnen de huidige tegels worden gebruikt. Dit zijn tegels van 20x20 cm, 20x30 cm en 30x40 cm. Aangezien we een gezamenlijke oprit met de buren hebben zouden we graag een afzonderlijke prijs voor het aanleggen onze oprit (42 m2) willen, alsmede een gezamenlijke prijs voor het aanleggen van beide opritten (84 m2).

Oprit herstellen

Mijn oprit is deels door opdruk op meerdere plaatsen beschadigd door wortels van een 12 meter hoge els ernaast, is inmiddels gekapt en stobbe weggefreesd. Hoe kan ik nu het beste mijn oprit herstellen en wat kost dat? Gaat om 10 x 3 meter bestaande bestrating. Ik wil graag weten wat er mogelijk is.

Herstellen van de oprit waaronder betontegels terugleggen

Ik wil graag de oprit in de oude staat herstellen. Na het verwijderen van de carport zijn er 4 gaten ontstaan waar de poten in de bestrating bevestigd waren. Twee zware beton tegels van 1 meter x 1 meter moeten teruggelegd worden en twee andere kleinere gaten van ongeveer 60 cm x 60 cm met de aanwezige klinkers gedicht. Het geheel moet zeg maar deugdelijk herplaatst worden.

Schade herstellen aan bestrating oprit

De oprit bij een klant van ons is beschadigd door dat er een hoogwerker is opgereden, we willen graag weten wat het kost om de geulen die er zijn ontstaan weer op te hogen zodat de oprit weer recht ligt. 11 meter lang ongeveer

Bestrating op een oprit vervangen

Wij hebben een oprit van 13 x 3 meter met daarop grindtegels die wij graag laten vervangen. De oude tegels moeten afgevoerd worden. Daarna willen we de ondergrond laten egaliseren en verdichten en de randen laten herstellen. Als nieuwe bestrating willen we graag grote betontegels laten plaatsen. We denken aan de maat 60 x 60 x 8 cm of 100 x 50 x 8 cm. De oprit moet daarna worden afgetrild en ingevoegd. De opdracht kan mogelijk ook de oprit van de buren gaan beslaan, dan gaat het om in totaal 13 x 6 meter. We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Drainage bij de oprit herstellen

Ik heb een draingoot (buiten) voor mijn oprit. Deze is aan 1 zijde met betonstenen van de oprit aangewerkt. De andere zijde is scheef afgebrokkeld beton. Dit ligt ook wat lager, 1 tot 3 cm. De goot is 3 meter breed en ik denk dat ongeveer 3 m² moet worden glad gemaakt. Mijn vraag is of u mij hier een oplossing in kunt bieden? Ik hoor graag van u.

Hoogteverschil bij de oprit herstellen

Tussen de garagevloer en de oprit zit een hoogteverschil van ongeveer 7 cm. De breedte van de oprit is ongeveer 2.70 meter. Dit hoogteverschil moet ondervangen worden met een opritje/hellinkje.

Straatwerk herstellen

Bij mijn nieuwe huis is een aanbouw geplaatst en ik heb een afvoer ingegraven hiervoor heb ik straatwerk verwijderd dat ik hersteld zou willen hebben. Het betreft een stuk oprit van klei klinkers (+/- 7m^2) en een stukje terras met siertegels ( +/-8m^2). Er moet wel opnieuw zand onder.

Opstapje naast de oprit herstellen

Door een grote vrachtauto is ons trappetje/opstapje van ongeveer 1.5 meter breed naast de oprit wat in de verdrukking gekomen. De stenen kunnen opnieuw gebruikt worden. Er zal wel zand gebruikt moeten worden Graag zagen we dit op korte termijn hersteld. Er zijn foto's beschikbaar.

Oprit opnieuw bestraten/herstellen

Van onze oprit zijn een paar grote tegels scheef en los gaan zitten. Waarschijnlijk hoeft niet de hele oprit opnieuw bestraat te worden maar het moet wel hersteld worden. Totale oprit is ongeveer 40 m2. Gaat om een aantal delen die los zitten en wegzakken. Dit moet hersteld worden.