Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit opnieuw bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit opnieuw bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit opnieuw bestraten

Oprit bestraten

Er ligt een pad met gras naast mijn huis waar ik een oprit van wil maken. Het moet dus bestraat worden. De oprit is 28 m2.

Oprit bestraten

Oprit bestraten met lange klinkers +-/ 25m2. Opsluitbanden tussen de straat en oprit recht leggen. De oude tegels zijn er al uit. Het afgraven zal nog wel moeten gebeuren, 2-5cm afgraven en egaliseren. De tegels heb ik al uitgezocht.

Tuin renoveren

Ik wil graag mijn voor- en achtertuin laten bestraten. De voortuin is ongeveer 35 m2, er liggen op het moment kleine rechthoekige tegels in, dit zal een oprit worden en er moeten dus tegels komen waar de auto op kan staan. Het liefst in de grijstinten. De achtertuin is 100 m2, hier liggen ook kleine tegels in en stukken zonder tegel met struiken, hier willen we graag natuurstenen grote tegels in grijstinten. Er staat op het moment een houten tuinhuis, deze moet ook weg en afgevoerd worden.

500 a 600 m2 bestraten

Sleuteloverdracht is 01-09-2020 maar ik zou wel graag alvast een inschatting willen voor onderstaande werkzaamheden; Bestraten van 500 of 600 m2, alles recht toe en recht aan. Zie bijlage, het gaat om de grijze delen, waarbij de oprit (links onder) 100 m2 is en wij niet zeker weten of we die willen bestraten. Delen: 1 - Inrit tot aan paardenbak 2 - rijgedeelte voor schuren langs (dwars op inrit) 3 - parkeerplaats voor 4 - Parkeerplaats achter 5 - Klein stukje bij paardenbak Vrijwel alles is nu beton (10 cm met wapening), dat zal worden verwijderd, als u dat ook aan kan bieden, dan graag, het gaat om 350 m2, de rest is gras dat nog moet worden geegaliseerd.

Bestraten oprit

Het bestraten van de oprit met betonklinkers. Het gaat om ongeveer 67m2. De tegels die er nu liggen, halen we er zelf uit.

Tuin laten bestraten

Wij gaan volgend jaar in een nieuwbouw woning deze moet nog afgebouwd worden en ook de tuin moet nog aangelegd worden. Ik wil de oprit ca 70 m2 laten bestraten en een groot terras met betontegels van ca 40 m2.

Oprit bestraten

Het laten (ophogen) en opnieuw bestraten (37 m2) van de oprit. Oude tegels verwijderen en nieuwe tegels plaatsen. We verhuizen per 1 september

Tuinbestrating aanleggen

Voortuin recht toe recht aan bestraten 31 m2, waarvan 11,7 m2 oprit. Achtertuin 35 m2 eveneens recht toe recht aan. Zandbad van 25 cm is aanwezig. Tegels, graag geregeld door de vakman, wat voor tegels graag in overleg.

Bestrating oprit

Ik zou graag mijn oprit met parkeerhavens willen laten bestraten. Het gaat om 160 m2. We halen de huidige bestrating er zelf uit en het hoeft waarschijnlijk niet opgehoogd te worden. We willen graag klooster stenen van 15 cm x 20 cm.

Oprit opnieuw leggen

Het betreft het opnieuw bestraten van de hele oprit, inclusief waar nu nog een perkje naast de oprit is (Zie bijgevoegde foto's). De totale te bestraten oppervlakte wordt dan ongeveer 4,5m bij 5,5 meter. Het weghalen van het perkje zou ik graag ook door u willen laten uitvoeren, mits mogelijk.