Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit opnieuw aanleggen met nieuw stenen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit opnieuw aanleggen met nieuw stenen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit opnieuw aanleggen met nieuw stenen

Oprit aanleggen

Ik zal graag een oprit van 35 tot 40 vierkante meter willen aanleggen voor mijn garage. Er ligt nu grind, de rest van de tuin heeft grindtegels, grijs gecombineerd met zwart. Ik graag stenen aanleggen die passen bij deze kleuren. Kan ik hiermee geholpen worden?

Oprit aanleggen

Oprit aanleggen bij een nieuwbouwwoning. De oprit is afgegraven en gevuld met 30cm puin en 10cm zand. Het gaat om ongeveer 25 m2. We denken aan stenen zoals in de bijgevoegde foto. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag.

Oprit laten leggen met waaltjes

Ik zoek een tegelzetter die de oude tegels bij de kerk kan verwijderen van de oprit (+/-170 m2) en afvoeren. Indien nodig zand opvullen en waaltjes aanleggen.

Oprit + pad aanleggen (75 m2)

Wij zijn op zoek naar een stratenmaker die onze oprit + tuinpad naar achter kan aanleggen. De total oppervlakte is ongeveer 75 m2. Het betreft stenen met het volgende formaat: 31.5 x 10.5 x 7 cm. We ontvangen graag een offerte of een m2 prijs/uurtarief. Alvast bedankt!

Oprit aanleggen met tegels

Het gaat om een nieuwbouwtuin waar nu alleen zand ligt. Ik wil hier graag een oprit aan laten leggen met tegels. Het is in totaal 36 m2.

Oprit aanleggen

Ik wil graag een oprit laten aanleggen tbv stallen camper. Lengte ongeveer 14 meter; Breedte 3,50 mtr. Momenteel in gebruik als zijtuin. Grond en beplanting afvoeren. Bed aanleggen en verharding van grind

Split op oprit

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een oprit van split (kleur zo donker mogelijk, liefst bijna zwart). Het gaat om een oppervlak van 50m2. Nu liggen er twee rijen 60x40 betontegels. Er moet dus worden afgegraven, puin worden gestort, matten geplaatst en split op geleverd en neergelegd worden.

Oprit aanleggen met wildverband-bestrating

Oprit aanleggen met wildverband bestrating. Zand en stenen worden besteld. Gaat om circa 23 m2.

Oprit aanleggen

Bij mijn nieuwbouwhuis graag bestrating (ong 100m2) aanleggen, incl terrassen, oprit etc incl uitgraven en zand aanbrengen. Stenen zijn besteld. Tegels graag afvoeren.

Tuinbestrating aanleggen

Voortuin recht toe recht aan bestraten 31 m2, waarvan 11,7 m2 oprit. Achtertuin 35 m2 eveneens recht toe recht aan. Zandbad van 25 cm is aanwezig. Tegels, graag geregeld door de vakman, wat voor tegels graag in overleg.