Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit opnieuw aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit opnieuw aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit opnieuw aanleggen

Langwerpige oprit aanleggen

Het betreft de oprit, langwerpig, circa 20 x 4 meter. Hier moet grind of iets vergelijkbaars en tegels op komen te liggen. Ophogen en egaliseren van de oprit is nodig. De tegels mogen overigens ook wat donkerder zijn.

Oprit bestraten

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 45 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huidige oprit van grof grond opnieuw aanleggen met kasseien. Huidige grind mag afgevoerd worden. Is goed toegankelijk allemaal.

Oprit aanleggen

In een hoek van de tuin moet er een oprit worden aangelegd. De grindtegels liggen al op het stuk grond, zand en opsluitbanden moeten worden geleverd. Er zal een deel van de grond afgegraven moeten worden, daarna afgevoerd en een zandlaag gestort voor de grindtegels. De oppervlakte ligt tussen de 20 en 25 m2.

Oprit en tuinpad aanleggen

Het betreft het aanleggen van een oprit en tuinpad (totaal 35 - 40 m2). Graag een offerte voor het klaarmaken van de ondergrond, het leveren en leggen van de kasseien en het voegen.

Divers straatwerk rond de woning

Graag egaliseren waar nodig, oprit aanleggen aan de zijkant van het huis, terrasje in de achtertuin en voortuin een combinatie van grind en tegels. Gaat om ongeveer veertig vierkante meter. We hebben zelf stenen maar hebben nog grind en zand nodig voor de ophoging. Tuin heeft een achterom.

Oprit en terrassen aanleggen

90 m2 grindplaten en grind aanbrengen op de oprit van het huis en rondom woning 45 m2 terras aanleggen. Vanaf volgende week zaterdag wil ik starten. Het betreft een nieuwbouwwoning en deze is goed toegankelijk. Graag assistentie met een trilmachine e.d.

Oprit met natuursteen opnieuw aanleggen

Ik wil mijn oprit van 5 bij 20 meter opnieuw bestraten met natuursteen. Op dit moment liggen er kinderkoppen op. Ik wil weten of deze hergebruikt kunnen worden.

Oprit met betonklinkers aanleggen

22m3 oprit aanleggen met beton klinkers All in Uitgraven Gebroken puin storten Ophoog zand Bandjes zetten Beton klinkers leggen en aantrillen

Oprit aanleggen met gres en porfier kasseien

Voor onze nieuwbouwwoning ben ik op zoek naar een ervaren kasseienspecialist met referenties hiervan. Onze oprit en het looppad rond het huis en de garage moet voorzien worden van gres of porfier kassei met ongeveer de maat van 11 x 17 cm. In de klus van 70 vierkante meter zitten er ongeveer ook 18 tegels van 80 x 80 cm verwerkt rondom de woning en garage. Dit zou neerkomen op 11,5 vierkante meter keramische tegels en 58,5 vierkante meter kasseien. De opsluitbanden worden door mijzelf gezet tenzij dit een bezwaar vormt. Er is 25 cm puin gestort op de oprit en aangetrild met afschot. Er is 20 cm puin gestort op het looppad langs de garage met afschot.

Oprit en terras leggen

Bij een nieuwbouwwoning wil ik een oprit en een terras laten aanleggen met betontegels van 50 bij 50 cm. De totale oppervlakte is 130 m2. Het ophoogzand is al aanwezig, de tegels gaan wij zelf regelen.