Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprit aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprit aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprit aanleggen

Terras + oprit nieuwbouw aanleggen

Wij willen graag een terras van ongeveer 5,5 x 4 meter met de MBI GeoArdesia Alivo tegel in de kleur Riviera, en een oprit met grindplaten en daarop olivijn split, GreenSand.Nl, van ongeveer 45-50 m2 laten aanleggen bij onze nieuwbouwwoning. Het grondwerk wordt eventueel met de buren tezamen gedaan. Wat zijn hiervoor de geschatte kosten?

Terras en oprit met Waaltjes en tegels aanleggen

Nieuwbouwhuis. Terras en oprit aanleggen. Oprit met waaltjes en tegels van 60x60. Terras met tegels 60x60 en randen waaltjes. Oppervlakte oprit 40m2, terras 25m2.

Oprit bestraten

Ik wil graag een parkeerplek laten aanleggen. De ruimte is 5 bij 2 meter en er zal gebruik gemaakt moeten worden van grijze H-profielen, halve H-profielen, opsluitbanden rondom 14 x en de ondergrond vullen met vulzand.

Gemeenschappelijke oprit met afvoer regenwater en rioolaansluiting

Het laten aanleggen van gemeenschappelijke oprit van 228 m2 met afvoer regenwater en aansluiting op riool. Materiaalsoort: geleverde klinkers of tegels van 60x60 cm bestemd voor een auto parkeren.

Oprit met padvast of nobrecal aanleggen

Ik zoek een stratenmaker voor het maken van een oprit. Er dient een oprijlaan van 100 m lang 3 m breed te worden aangelegd dwars door een momenteel nog bestaande kleine bosschage. Daartoe zullen een aantal (kleinere) bomen moeten worden gekapt. Bestaande ondergrond is bosgrond, aarde, zandgrond. Wij willen t liefste halfverharding door middel van “Achterhoeks padvast” of “Nobrecal” oid. Er zal waarschijnlijk een bovenlaag van +/- 30 cm moeten worden afgegraven, kan eventueel verwijderd worden, óf verwerkt in zij terrein als een soort aarden walletje. Dan opvullen met funderings- en drainagelaag (zand + bouwpuin oid), en een toplaag met padvast of nobrecal. Indien nodig opsluitbanden aan weerszijden oprijlaan. Oprijlaan moet bestand zijn tegen voertuigen van max 3000 kg.

Sierbestrating aanleggen

De garage oprit, een plaatsje en het looppad aan de zijkant van mijn hoekwoning wil ik vernieuwen. Er zal ongeveer 60 m2 bestrating verwijderd moeten worden en 37 m2 aangelegd. Ik maak graag een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken en advies te ontvangen.

Oprit aanleggen

We overwegen de oprit opnieuw aan te laten leggen, deze is verzakt. Zelf voorzien we de verwijdering van huidige bestrating. Gaat om om 41 m2. Kavel loopt schuin af op korte zijde.

Nieuwe oprit aanleggen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van de oude beton klinkers, het op gelijk niveau brengen van de bestrating met de stoep en het leggen van gebakken Waaltjes. De oprit is 10 bij 3.50 meter en er zal een stuk van 8 m2 bij de voordeur gelegd moeten worden.

Oprit aanleggen met kinderkopjes

Ik wil een oprit aanleggen in waaier verband met kinderkopjes van 8 x 8 cm. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 200 m2.

Oprit bestraten

Ik wil graag een oprit laten aanleggen. Daarvoor moeten struiken verwijderd worden. Het gaat om een oprit van 5,5 bij 2 meter. De stoepranden mogen hergebruikt worden. Ik wil weten wat er nodig is.