Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien

Oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien

Ongeveer 600 m2 in totaal. Puin zand afvoergootjes betonbandjes nodig. Klinkers en tegels waarschijnlijk in eigen beheer.

Oprijpad van grind aanleggen

Oprij-pad van grind van ongeveer 8 x 4 meter moet afgegraven worden, en vervolgens worden voorzien van grind. Graag bespreken wij alle opties in verband met het plaatsen van een auto op dit grind. Daarnaast een terras van ongeveer 4 x 4 meter met stenen betegelen.

Bestrating aanleggen

150 m2 bestrating waarvan 75 m2 terras en 75 m2 oprijpad, voortuin en om de woning heen. Zand is reeds gestort.

Stenen zijn aanwezig, oprijpad, pad van ...

Stenen zijn aanwezig, oprijpad, pad van de oprit om het huis heen naar schuurtje, groot terras aan de zijkant, groot terras aan de achterkant van het huis. Rond de 300m2 bestraten.