Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprijpad bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprijpad bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprijpad bestraten

Oprijpad bestraten

Oprijpad bestraten met oude waaltjes en gewassen grindtegels. Ongeveer 50 m2. Momenteel liggen er alleen gewassen grindtegels in

Oprijpad bestraten

Herbestraten van een oprijpad is 3 x 18 meter = 54 m2. Er zitten motiven in de legging van het pad. Het pad is verzakt daar waar de auto in en uit gaat.

Oprijpad bestraten

Graag ontvang ik van u een offerte voor het bestraten van het oprijpad. De oude bestrating eruit halen. Iets egaliseren en daarna bestraten. We willen een grote grijze tegel, lijkt op leisteen. De oppervlakte is ongeveer 25 m2.

Oprijpad bestraten

Het betreft het straatwerk bij een nieuwbouwwoning. De tegels die er liggen zal ik zelf verwijderen. De vakman dient de voorbereiding te doen, puinkorrel en zand, En daarna dient de oprit bestraat te worden. Dit is ongeveer 24 m2. Er is een foto beschikbaar.

Oprijpad opnieuw bestraten

Verwijderen oude bestrating oprijpad (stoeptegels en klinkers) en opnieuw bestraten met nieuwe tegels 80 x 40 x 6 centimeter. Lengte 22.5 m2. Breedte variërend tussen 3.5 meter (breedste punt) en 2 meter (smalste punt). Totaal +/- 60 m2 bestraten. Opdrachtgever zorgt voor tegels, opsluitbanden, zand.

Voor- en achtertuin bestraten

Voortuin bestraten van ongeveer 35 m2, gras eruit, zand erin en bestraten. Oprijpad van ongeveer 40 m2 zand erin en bestraten. Het oude straatwerk is er al uit. Achtertuin van ongeveer 50 m2, zand erin en bestraten. - Alles in straksteen aanwezig - Zand ongeveer 20 m3 aanwezig - Goed bereikbaar

Oprijpad opnieuw bestraten

We willen de oprit naar ons huis opnieuw bestraten. Alle bestaande tegels en klinkers zijn er al uit gehaald en liggen klaar voor hergebruik. Zand is overal al gestort maar dient nog wat aangetrild te worden. Totaal: Klinkers 100 vierkante meters. Tegels: 90 stuks 60x60 cm natuurstenen tegels (in gestabiliseerd zand leggen). Ook 30 meter betonbanden plaatsen.

Oprijpad (her)bestraten

De oprit naar mijn huis ligt ongelijk. Tegels en straatklinkers moeten opnieuw worden gelegd. In totaal voor de klinkers 8 vierkante meters en tegels 20 vierkante meters. En een nieuw te leggen stuk van 10 m2 waar bestaande tegels voor gebuikt kunnen worden. Het deel waar de tegels voor het nieuwe stuk weggehaald zijn, moet met nieuwe tegels gelegd worden. Nieuwe tegels schaffen wij zelf aan.

Tuin-/oprijpad bestraten

Graag z.s.m. een ervaren stratenmaker om mijn tuinpad / oprijpad op te hogen met circa 8 cm, met gebruik van de oude grindtegels 40 x 60 cm. Het gaat om ca 25 á 30 vierkante meter. Zand ook leveren.

Stenen zijn aanwezig, oprijpad, pad van ...

Stenen zijn aanwezig, oprijpad, pad van de oprit om het huis heen naar schuurtje, groot terras aan de zijkant, groot terras aan de achterkant van het huis. Rond de 300m2 bestraten.