Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprijlaan opnieuw straten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprijlaan opnieuw straten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprijlaan opnieuw straten

Oprijlaan opnieuw straten

Verwijderen en afvoeren van huidige klinkers en banden met een totale oppervlakte van circa 100 m2. Opvullen met zand. Plaatsen van nieuwe banden en klinkers met een totale oppervlakte van ongeveer 100 m2. Klinkers en banden kopen wij zelf.

Straten van oprijlaan en rondom stal, ...

Straten van oprijlaan en rondom stal, totaal ca 500m2. In principe ook leveren tegels. Hoeft niet uitgegegraven te worden. Zand storten en egaliseren en dan bestraten. We zaten te denken aan klinkers.