Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprijlaan bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprijlaan bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprijlaan bestraten

Oprijlaan bestraten

Graag ontvang ik een offerte voor de arbeidskosten voor het bestraten van een oprijlaan van ongeveer 600 m2 met tweedehands betonklinkers.

Oprijlaan bestraten

Onze oprit van 3 meter breed en 14 meter lang is niet volledig betegeld. We willen de huidige tegels laten verwijderen en daarna de ondergrond laten voorbereiden. Daarna moeten er eenvoudige goedkope tegels op. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Oprijlaan bestraten en diverse terrassen aanleggen

Wij willen de oprijlaan naar onze woning laten bestraten. De oprijlaan is circa 300 meter lang en 3 meter breed. Als alternatief graag ook prijsopgave van Stelcon platen voor een lengte van circa 250 meter. Daarnaast willen wij rond de woning een aantal terrassen met een totaaloppervlak van circa 300 m2. Daar ligt grotendeels gras. De huidige verharding van de oprijlaan bestaat voor een groot deel uit gebroken puin. Half september krijgen we de sleutel van de woning. Aanstaande vrijdag zijn we er tot begin van de middag, dan zouden we met u kunnen bespreken wat er gedaan moet worden.

Oprit en parkeerplek ophogen en bestraten

Mijn oprijlaan van 30 x 4 meter moet worden opgehoogd en bestraat worden met getrommelde klinkers van 20 x 10 x 8 cm. Een groot deel van de klinkers zijn aanwezig, maar er moet worden bijgekocht. Parkeergelegenheid van 45 m2 ook verhogen en bestraten met tegels van 30 x 30 cm, zijn aanwezig.

Tuin straat opnieuw bestraten

Ik wil graag de oprit van 15 m2 opnieuw laten bestraten met de huidige grastegels en de oprijlaan opnieuw laten bestraten met de huidige grindtegels, dit is een stuk van ongeveer 2 x 10 meter groot. De huidige bestrating moet verwijderd worden, de grond ophogen en egaliseren waar nodig en de huidige tegels terug plaatsen.

Oprijlaan en parkeerplaats bestraten

Bestraten van een oprijlaan van 50 bij 4 meter, enkele parkeerplaatsen en nog wat kleiner werk, al met al ongeveer 250 m2. Soort steen: gebakken gebruikte klinker dikfomaat (7 bij 20). Inclusief grondwerk. Ondergrond rivierklei. Op de oprijlaan nu ingereden grint.

Oprijlaan en voortuin bestraten

De oprijlaan en de voortuin dienen opnieuw bestraat te worden. Een gedeelte van de oude bestrating kan opnieuw worden gebruikt. Dit dient te worden aangevuld met nieuwe bestrating. Daarnaast zal alles flink opgehoogd moeten worden. De totale oppervlakte zal ongeveer 275 m2 zijn.

Verzakte oprijlaan opnieuw bestraten

Mijn oprijlaan is na 20 jaar al meerdere malen op dezelfde plaats verzakt. De oppervlakte is met sierbestrating. De verzakking is ongeveer 4 m2. Graag kijken naar waar het vandaan komt zodat dit kan worden opgelost en het niet meer verzakt.

Bestraten tuin en oprijlaan

Wij willen onze tuin + oprijlaan laten bestraten. Er liggen nog geen tegels in het tuin gedeelte, alleen een grasveldje. Hieromheen willen we grote tegels. De rest is wel betegeld, maar dit moet opnieuw gedaan worden. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 15:00 en 19:00 uur.

Oprijlaan bestraten

We hebben een oprijlaan van 500 vierkante meter. Helaas is Traventin te zwak voor de auto's. Vandaar dat ik 6 cm.grindtegels heb gekocht 60/40 die in huidige weg moeten worden gelegd. Een gedeelte 20m2 is schuin dus moet er worden ingezaagd. Ik heb hier € 12.50 per vierkante meter voor over. Banen zijn uitgegraven en er ligt vers zand. Moet deze week worden gemaakt!!