Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oprijlaan aanleggen met klinkers? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oprijlaan aanleggen met klinkers. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oprijlaan aanleggen met klinkers

Oprit met padvast of nobrecal aanleggen

Ik zoek een stratenmaker voor het maken van een oprit. Er dient een oprijlaan van 100 m lang 3 m breed te worden aangelegd dwars door een momenteel nog bestaande kleine bosschage. Daartoe zullen een aantal (kleinere) bomen moeten worden gekapt. Bestaande ondergrond is bosgrond, aarde, zandgrond. Wij willen t liefste halfverharding door middel van “Achterhoeks padvast” of “Nobrecal” oid. Er zal waarschijnlijk een bovenlaag van +/- 30 cm moeten worden afgegraven, kan eventueel verwijderd worden, óf verwerkt in zij terrein als een soort aarden walletje. Dan opvullen met funderings- en drainagelaag (zand + bouwpuin oid), en een toplaag met padvast of nobrecal. Indien nodig opsluitbanden aan weerszijden oprijlaan. Oprijlaan moet bestand zijn tegen voertuigen van max 3000 kg.

Oprijlaan aanleggen met klinkers

Het betreft nieuwbouw. Voor de oprit en parkeerplaats is gestabiliseerde gritverharding gepland, de VVE vraagt zich af wat de kosten zijn van circa 70 m2 klinkerbestrating. In april 2019 zou de oprit af moeten zijn. Excuus, we hebben ons vergist in de schaal: het is ongeveer 700 m2 Er is ook twijfel over de 700 m2 bij deze de plattegrond met schaal.

Oprijlaan bestraten en diverse terrassen aanleggen

Wij willen de oprijlaan naar onze woning laten bestraten. De oprijlaan is circa 300 meter lang en 3 meter breed. Als alternatief graag ook prijsopgave van Stelcon platen voor een lengte van circa 250 meter. Daarnaast willen wij rond de woning een aantal terrassen met een totaaloppervlak van circa 300 m2. Daar ligt grotendeels gras. De huidige verharding van de oprijlaan bestaat voor een groot deel uit gebroken puin. Half september krijgen we de sleutel van de woning. Aanstaande vrijdag zijn we er tot begin van de middag, dan zouden we met u kunnen bespreken wat er gedaan moet worden.

Bestrating in de voortuin aanleggen

Ik wil graag bestrating laten aanbrengen in de voortuin van ons nieuwbouwhuis. De voortuin is 5 meter diep en er moet een pad bestraat worden met 50 x 50 tegels in een rij van 2. Dus 2 rijen van 10 tegels. Ook moet ernaast een soort oprijlaan komen voor de auto. Hier moet 2 x een rij komen van 10 tegels (zodat de wielen van de auto hierop kunnen komen. Wat kost mij dit? Verder zal het opgevuld worden met basalt split en enkele planten borders, maar dit word zelf gedaan. De woning word naar verwachting rond 10 december opgeleverd.

Terras en oprijlaan aanleggen

Er moet in de achtertuin en klein terrasje aangelegd worden van ongeveer 35 m2 dit zijn alleen maar rechten stukken en het zand is al vlak gemaakt, alleen stenen moet geplaatst worden. De tegels zijn aanwezig. In de voortuin hebben we een stuk grond waar ook al zand ligt en vlak is waar stenen geplaatst moeten worden dit is ongeveer 10 m2. We zijn woonachtig in Duitsland net over de grens bij Nijmegen vandaar een rare postcode. Het liefst niet bellen omdat ik nu aan het werk ben.

Parkeerterrein aanleggen en oprijlaan herstellen

We willen graag een extra parkeerterrein laten aanleggen deels met stenen die al aanwezig zijn, deels met gravel. De aansluitende oprijlaan willen we dan graag laten repareren, er zitten wat verzakkingen in. Afmetingen bij benadering: - reparatie oprijlaan = 5 meter breed en 10 meter lang - aanleg nieuwe bestrating = 3 meter breed en 12 meter lang - aanleg gravel (ondergrond) = 6 meter breed en 12 meter lang De stenen voor de nieuwe bestrating zijn al aanwezig. Gravel en zand mee aanbieden.

Voortuin betegelen met trommelstenen ...

Voortuin betegelen met trommelstenen 20x20 Oprijlaan naast huis aanleggen tegels van 60x40. Voortuin 36 vierkante meter. Oprijlaan 3m breed, 12 m lang Zand aanbrengen en tegels plaatsen

oprijlaan opnieuw bestraten met ...

oprijlaan opnieuw bestraten met bestaande klinkers. terras opnieuw bestraten en bestrating in tuin aanleggen

Aanleg oprijlaan van 18 meter tot aan ...

Aanleg oprijlaan van 18 meter tot aan garage, pad tot aan voordeur en terras aan de achterzijde van het huis. Bij elkaar ongeveer 125 m2. Bij het aanleggen van de bestrating gebruik maken van een ondergrond van bouwpuin en bestraten met zwart/rode cobblestones (10x10x6) of waaltjes (wolfswaard rood). 2 Terrassen aan de achterzijde (tegen het huis aan) van resp. ongeveer 8 meter breed en 4 meter diep (2 halve cirkels) en (tegen tuinhuis) een halve cirkel van plusminus 4 meter. Toevoegingen CASIUS: A) De tuin grenst aan water. Damwand van in totaal 45 meter dient op diverse plaatsen verankerd en waar mogelijk rechtgezet. B) Aanleg van een vlonder in de tuin grenzend aan het water. Afmeting ongeveer 6 bij 4 meter, maar nader te bepalen in overleg.

Aanleggen van terras van ong. 40m2. Geel ...

Aanleggen van terras van ong. 40m2. Geel zandbed reeds aanwezig (niet aangetrild). Voorkeur voor grote terrastegels (40x40cm of groter). Terrastegels nog niet aanwezig. Voorkeur voor Chinese blauw-ige hardsteen. Terras opsluiten met opsluitbanden. Eventueel ook: Aanleg van oprijlaan van grind (ong. 30m lang, 3,5m breed) en grindbed rondom huis (totaal 25m lengte van 1m breed). Geel zand (deels) aanwezig in bulten. Grind opsluiten met opsluitbanden. Terras en grindwerk als beschreven graag apart aanbieden.