Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ophogen binnenterrein van 1700 m2? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ophogen binnenterrein van 1700 m2. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ophogen binnenterrein van 1700 m2

Ophogen binnenterrein van 1700 m2

Voor de VVE van het binnenterrein willen wij graag voor de nieuwe begroting een offerte aanvragen. Het gaat om een terrein van tenminste 1700 m2 wat opgehoogd dient te worden (met behoud van de klinkers). Verzakking is niet bekend. Uitvoering is voorlopig niet aan de orde, maar we willen meer gevoel krijgen bij de te verwachten kosten. Het mag een ruwe schatting zijn.

Binnenterrein ophogen

Ik zoek een partij die ons binnenterrein kan bestraten of grind kan vervangen (graag beide opties, of een van de twee). 33 parkeerplaatsen, grind en worteldoek verwijderen, zwart zand verwijderen, geel zand aanbrengen en bestraten. Andere optie is grind aanvullen. Er ligt al grind, maar delen zijn verzakt. Graag een offerte.

Binnenterrein ophogen

Ik wil graag een globale prijsinschatting voor het ophogen mandelig binnenterrein. Het gaat om gemiddeld 50 cm ophoging. De maten zijn: - 600 m2 aan straat en parkeerplaatsen - 370 m2 aan stoep, speelterrein en groen Zie bijgevoegde tekening voor exacte maten. In het midden is het iets dieper dan aan de zijkanten. Wij hebben 50 cm genoemd om zeker te zijn. Wij als VvE moeten een offerte en een uitvoerende partij vinden. Het moet binnen nu en een jaar opgehoogd worden.

Straatwerk ophogen

Het straatwerk van een boxencomplex moet opgehoogd worden. Er zijn 22 boxen om een binnenterrein van het complex. Ik schat dat het een paar honderd vierkante meters zal zijn. Kunt u komen kijken wat er nodig is en hiervoor offerte uitbrengen?

Binnenterrein bestraten bij de VVE

De VVE wil haar binnenterrein in centrum van 150 m2 ophogen en wederom bestraten met dezelfde tegels en aanvullen? Condities: Slecht bereikbaar parkeren, nauwe toegang tot terrein 1.20 meter.