Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ophogen van bestaande bestrating? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ophogen van bestaande bestrating. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ophogen van bestaande bestrating

Tuin ophogen en opnieuw bestraten

Ik wil de huidige tuin op hoogte brengen, drainage aanleggen en borders aanvullen. Tevens met palissades de borders afbakenen. Het perceel is 24 meter lang 8.70 meter breed. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 66.5 m2. De tuin zelf is ongeveer 142 m2. Er is veel bestrating en een beetje groen, dit wil ik graag laten ophogen. Een deel van de achtertuin is een vlonder (4 bij 4 meter), dit hoeft niet opgehoogd te worden.

Bestrating met IJsselklinkertjes renoveren

Wij hebben hier een bestrating van ongeveer 430 m² oude IJsselklinkertjes die hier en daar verzakt is. We willen die klinkertjes laten verwijderen, de ondergrond laten ophogen en daarna die klinkertjes weer terug laten leggen. Wij zullen zelf zorgen voor voldoende ophoogzand. We ontvangen graag uw offerteprijs per m².

Tuin ophogen en weer bestraten

Graag laat ik de achtertuin ongeveer 2.5 cm ophogen. De tuin is totaal 50 m2 groot. Er zal daarnaast 35 m2 bestraat moeten worden. Hiervoor kan de oude bestrating gebruikt worden. De achtertuin is goed bereikbaar.

Achtertuin opnieuw bestraten

Er zit momenteel oude bestrating in van kleine keitjes tot baksteentjes zijn 30 jaar oud in mozaïek moet eerst eruit en daarna opnieuw bestraten en iets ophogen is iets verzakt. De nieuwe tegels heb ik nog niet gekocht. Kunt u een prijs geven het ophogen en het leggen van kleine of grote tegels?

Ophogen van bestaande bestrating

Ik wil de tuin van 40 m2 graag laten ophogen. De tuin is volledig bestraat met tegels min 6 m2. Er staat ook een schuur van 6 m2. De verhoging moet 5 cm zijn. De tegels dienen opnieuw geplaatst te worden. Deze zijn 60 bij 60 cm.

Achtertuin ophogen en bestraten

Ik wil graag onze achtertuin laten bestraten met grote tegels (50x50 of 60x60). De oude bestrating wordt eruit gehaald. Nieuwe bestrating wordt aan huis geleverd.

Diverse bestratingsklussen bij een woning

Ik wil graag enkele bestratingsklussen bij mijn woning laten verzorgen. Er ligt een terras van ongeveer 9 x 4 meter met tegels van 50 x 50 cm. Het terras is een beetje verzakt door mierennesten daar onder. Ik laat alles graag weer wat ophogen en de tegels herplaatsen. Verder zijn er in 2 delen van mijn tuin klinkers gelegd. Het gaat om ongeveer 4 x 4 meter in totaal. Die bestrating moet ook wat worden opgehoogd. Er is hier een serre gebouwd en rondom die plek zijn klinkers verwijderd. Nu alles klaar is, wil ik die bestrating weer terug laten plaatsen. Dat gaat om ongeveer 4 x 3 meter. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Ophogen en bestraten voortuintje en aansluiting HWA verbeteren

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij de bestrating bij mijn woning kan herstellen. Het gaat om een klinkerbestrating van 500 cm lang langs het huis naar de straat; de maximale breedte naast het schuurtje is 220 cm, die afstand van de voordeur naar het schuurtje is 140 cm. Aan de zijde van het huis is sprake van wegspoelen van het zand onder de bestrating nabij de afvoerpijp van het hemelwater. Dit dient duurzaam hersteld te worden. Ook wil ik een smalle opsluitband van 320 cm laten aanbrengen aan de zijde van de beplanting. Ik denk dat alles met maximaal 10 cm zand moet worden opgehoogd. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte. De klus mag bij voorkeur in de komende weken worden uitgevoerd. Als dat niet lukt, kunnen we het in onderling overleg op een later tijdstip inplannen.

Oude bestrating ophogen

In de tuin wil ik graag de oude betegeling laten ophogen. Het zal gaat om totaal 25 m2 werk. Het zand dient door de vakman geleverd te worden.

Nieuwe bestrating aanbrengen

Ik heb een nieuw huis /tuin. Er gaat een grondwerker aan de slag. Zand wordt aangebracht en aangetrilt. Ophogen / egaliseren hoeft dus niet, (zoals hierboven aangegeven). Ik wil graag stoeptegels (30 x 30 cm) + lijnen van bakstenen. Eventueel ook fundament schuur aanbrengen. Betreft ongeveer 55 m2.