Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het ophogen en deels bestraten van een achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het ophogen en deels bestraten van een achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het ophogen en deels bestraten van een achtertuin

Tuin bestraten

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die voor ons de tuin opnieuw kan bestraten. Graag ontvang ik een eerste indicatie van de kosten op basis van de volgende gegevens: We hebben uitgekozen: - GeoCeramica Multicolor 60x60x4 - 6,475 m2 (2 vlakken van 3 bij 3 tegels, 1 voorin de tuin, 1 achterin de tuin). - Baltramica belgian grey 120x60x4 - 42,446 m2 (voor de rest van de tuin) - Kunstgras 8 m2 (1,60 breed, 5 meter lang) - Muurblokken voor bloembakken 128 stuks (walblock new 12x10x60): 1 bloembak van circa 2,20x1,50, 4 lagen hoog 2 bloembakken van circa 1,50x1,60, 3 lagen hoog - ophogen, 5 kuub zand. - tuinaarde voor bloembakken, 2 kuub. - afvoeren van bestaande tegels. Helaas lukt het me niet een foto toe te voegen. Kan ik later per mail wel doen indien nodig.

Oprit opnieuw bestraten (30m2)

Graag zou ik mijn oprit opnieuw laten bestraten. De oprit is 5 x 6 meter. Het gaat op het ophogen en opnieuw bestraten met de huidige stenen.

Terras 20m² opnieuw bestraten met grindtegels

Ik wil graag een terras van 20m² opnieuw bestraten en 5 cm ophogen. We hebben nu grindtegels liggen en die willen we nu ook weer hebben. Oude mogen worden verwijderd en afgevoerd. Het gaat om de voortuin. Het is een kleine, smalle straat dus ik weet niet zeker of er een grote vrachtwagen doorheen past, maar de voortuin is goed bereikbaar vanaf de straat. Ik denk dat ik 40 grindtegels nodig heb voor het terras.

Het ophogen en bestraten van het pad naar de voordeur

Om de toegang naar ons huis rolstoelvriendelijk te maken willen wij het pad naar de voordeur verhogen, egaliseren en bestraten. De tegels hebben wij al in huis, gaat om betontegels van 60x40x5 cm. In totaal is het pad 5,6 m².

opnieuw bestraten van oprit en terras

1) Opnieuw bestraten van Oprit/ parkeerplaats voor 2 auto's, 80 m2 - licht ophogen met puin steen en zand aanvullen Toegang tot tuin en terras , 130 m2 - zand aanvullen 3) Afvoeren oude bestrating 210 m2 getrommelde steen 14x 14 cm

Achtertuin laten bestraten

Ik ben op zoek naar iemand voor de bestrating van de achtertuin van ongeveer 32 m2. Er liggen nu nog stoeptegels van 30 x 30 cm. Inclusief ophogen.

Achtertuin opnieuw bestraten

Achtertuin ophogen (erg verzakt), aantrillen en opnieuw bestraten. Tuin is ca 6x9. Er staat een stenen schuurtje in en meerdere grote borders. (die blijven). Oude stenen eruit, nieuwe erin. Geen groot budget.

Tuin opnieuw bestraten

De tuin is bestraat met kleine maten lichte tegels 5 m. Breed en 9.5 m Lang. De schuur is 2.70 bij 2.70 er zit veel onkruid tussen. Graag grote maat tegels ter vervanging strak tegen elkaar gelegd. Recht naar de poort naar achteren , En de zijkant wat oude struik / boompjes die afgezaagd zijn eruit halen. Wij zijn opzoek naar een partij die de nieuwe tegels kan leveren en oude tegels kan verwijderen, ophogen en leggen.

Betonnen stoeptegels 30x30 aanleggen

Ca. 15 m2 opnieuw bestraten met standaard betonnen straat tegel en enigszins de verzakte grind ophogen met zand. (Stoeptegels kunnen zelf of i.o besteld worden)

Bestraten van voor- en achtertuin

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van tegels in de voor- en achtertuin. Het gaat om een totale oppervlakte van 65 m2 Het is op dit moment bestraat met klinkers, deze zal u moeten verwijderen en afvoeren. Daarna een paar cm ophogen en egaliseren. Het gaat alleen om leggen dus exclusief materiaal maar inclusief BTW