Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderhoudsvrije voor en achtertuin aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderhoudsvrije voor en achtertuin aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderhoudsvrije voor en achtertuin aanleggen

Onderhoudsvrije voor- en achtertuin aanleggen

De voortuin is 3 bij 6 meter en de achtertuin is 6 bij 10 meter waar een schuur van 3 bij 2 meter in staat. De oude bestrating en beplanting dient te worden verwijderd en afgevoerd. In de achtertuin staat er aan beide zijkanten een heg de verwijderd moet worden inclusief alle aanwezige wortels. Daarna mogen beide tuinen volledig bestraat worden nadat deze geëgaliseerd zijn. In de achtertuin willen wij rondom een houten schutting inclusief poortdeur willen laten plaatsen.

Sierbestrating aanleggen

Het laten leggen van sierbestrating in de tuin van 50 m2. De tuin is op dit moment verwilderd en er zijn 3 boompjes die verwijderd moeten worden. Ik wil graag alles laten betegelen omdat ik een onderhoudsvrije tuin wil voor nu. De achtertuin is goed bereikbaar.

Nieuw terras in de achtertuin aanleggen

Graag wil ik het de oude grindtegels van mijn terras laten verwijderen, egaliseren en het nieuwe terras laten leggen. Het wordt een onderhoudsvrije tuin. Wij halen zelf de beplanting weg. Betreft een oppervlak van ongeveer 44 m2. Ik heb tegels op het oog, gaat om tegels van 80 bij 80 cm.

Onderhoudsvrije tegels in de tuin leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en leggen van onderhoudsvrije tegels in de achtertuin. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Achtertuin opnieuw aanleggen. ...

Achtertuin opnieuw aanleggen. Onderhoudsvrije tuin van maken. Modern, grote grijze tuintegels, icm andere tegels/steentjes, minimaal twee terrassen. Uithalen en afvoeren van bestaande tuintegels/planten/bomen/gras ed.

Renovatie achtertuin aan het water: Moet ...

Renovatie achtertuin aan het water: Moet wegens rugklachten "onderhoudsvrije" tuin worden, zoveel mogelijk dichtgetegeld, liefst met bv verhoogde bloembakken. Er is terras aan huis van 5.5 x 5.35 m. van rode betontegels (50x50), dan schuinaflopende kant naar het water van 5.7 x 5.35 m. Niveauverschil is ongeveer 1.5 m. Er zal een nieuwe trap gemaakt moeten worden (voorkeur is ook rode betontegels ?) en terras aan het water opnieuw aangelegd. Bij voorkeur met bloembak over hele breedte aan het water (elementen?). Heb huurhuis, hoeft niet luxe te zijn, wel doelmatig.