Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderhoud aan bestrating bij appartementencomplex? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderhoud aan bestrating bij appartementencomplex. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderhoud aan bestrating bij appartementencomplex

Tuin egaliseren en bestraten

Mijn tuin is circa 90 m2 en voozien van kiezel, stoeptegels en gras. Wens: volledige bestrating zodat er weinig onderhoud is in de toekomst.

Onderhoud aan bestrating bij appartementencomplex

Ik maak onderdeel uit van een commissie die voor een VvE een meerjaren onderhoudsbegroting opstelt. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het herbestraten van onze parkeerplaats van ongeveer 780 m². Er ligt daar klinkerbestrating met aan 1 zijde een trottoir met trottoirtegels van 30 x 30 cm. Aan de trottoirzijde is de stoepband een heel klein beetje ingezakt, voor de rest ligt het parkeerterrein nog onder profiel naar twee in de lengte lopende afwateringsgoten waarin putten van de riolering zijn geplaatst. Wij gaan uit van herbestrating met gebruik van de huidige materialen. Wij ontvangen graag uw reactie.

Bestrating inspecteren

In verband met een meerjarenplan voor het onderhoud hebben wij deskundig advies nodig om te bepalen hoe lang het straatwerk nog mee kan. Het zal gaan om een stuk van ongeveer 100 bij 6 meter.

Onderhoud aan bestrating

Wij willen de verzakte bestrating in onze achtertuin laten opknappen. Ook moet een tuinpad worden verlegd. Het gaat om een terras van 5 x 2 m1, een tuinpad van 5 m1 en een achterplaatsje van 2 x 3 m1. Er moet wat zand worden aangevoerd. Ik denk dat een deel van de bestrating kan worden hergebruikt en dat een deel moet worden vernieuwd, in overleg met de vakman.

Voortuin van bestrating voorzien

Ik zou mijn voortuin willen laten leeghalen en met voornamelijk tegels/stenen laten leggen zodat onderhoud minimaal is.

Offerte voor onderhoud/aanleg tuin

Betreft een deel van een achtertuin in het centrum van Alkmaar: bestrating achtertuin: 50 m2 tegels: 60x60 cm / kleur:grijs oude grond afvoeren Muren rondom het achterste deel van de tuin opknappen: ontbrekende klinkers aanvullen en het geheel pleisteren. Aanleggen van tuintraptreden aan de rechter zijde van de tuin, voorkeur materiaal beton of steen. Het plaatsen van een nieuwe kozijn voor het plaatsen van een nieuwe tuindeur met slot. Graag vrijblijvend advies aan huis en kosteloos een offerte.

Ik wil de huidige tuin opruimen, voor ...

Ik wil de huidige tuin opruimen, voor een gemakkelijker in onderhoud terras. Het gaat om tuin van 15m diep en 4 m breed. Bestrating ongeveer 40m2. Oude tuin leeg halen. Staan nu coniferen en die willen we vervangen voor een schutting.

Er staan bomen/stammetjes in die eruit ...

Er staan bomen/stammetjes in die eruit moeten worden gehaald, grondafvoer en tegels afvoeren. Opnieuw bestrating in de voor en achtertuin. Geen onderhoud. Planten indien niet duur anders doen we dat zelf.