Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Onderheid terras aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: onderheid terras aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: onderheid terras aanleggen

Onderheid terras aanleggen

Ik wil het terras uitbreiden en daarom een onderheid terras aanleggen, rechthoekig stuk van circa 55 m2. Er moet een gedeelte grond worden uitgegraven (kan direct bij de locatie worden uitgespreid op grond elders), vervolgens heien, en dan fundering maken. Locatie is via de zijkant van de woning te bereiken (het pad is circa 2 meter breed), dus voor beton storten is een slang vanaf de weg nodig. Voor heien, kleine heistelling.

Terras leggen

Onderheid terras (beton) verbreden (planten eruit en ophogen). Tegels leggen op de betonnenondergrond en op het nieuwe stuk.

Tuinpad en terras aanleggen

In de voortuin liggen nu tegels, maar die liggen niet goed en moeten opnieuw gelegd worden. Dit is ongeveer 21 m2. Verder is er een zijpad waar Waaltjes gelegd moeten worden, doorlopend naar voren. Dit is ongeveer 17 m2. Als laatste moet het terras, dat onderheid is en gestort beton ook met Waaltjes gelegd worden, ongeveer 19 m2. Waarschijnlijk is het het best als de randstenen gemetseld worden.

Terras met printbeton laten aanleggen

Ik wil een terras in printbeton laten aanleggen. Het terras is 33 m2 en bestaat uit 2 tegen elkaar liggende rechthoeken (Zie foto). Het terras is onderheid en heeft een fundering waarop het printbeton moet worden aangelegd. Er is daarvoor ongeveer 10 cm ruimte. De zijkant mag strak afgesmeerd worden.

Onderheid terras aanleggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het realiseren van een onderheid terras. Ik wil een terras van 4800 mm breed en 3300 mm lang. Er moeten 2 palen geslagen cq geboord worden. De vloer wil ik afgewerkt hebben met een gladde laag beton van ongeveer 20 centimeter dik, zodat ik hier vervolgens zelf overheen kan tegelen.

Onderheid terras laten aanleggen

Het terras dat er nu ligt is ongeveer 14 meter breed en 5 meter diep. Het terras moet onderheid worden met 18 meter palen en het terras moet 2 meter dieper worden, dus 14 bij 7 meter.

Onderheid terras in de tuin maken

Het betreft een offerte aanvraag voor het realiseren van een onderheid terras van 3 x 5 meter groot. De vloer wil ik afgewerkt hebben met een gladden laag beton van ongeveer 20 centimeter dik zodat ik hier vervolgens zelf overheen kan tegelen.

Tuinterras bestraten

Er liggen nu grindtegels op een onderheid terras. Deze tegels die in het cement liggen dienen er uit gehaald te worden en afgevoerd. Hierna zullen er nieuwe tegels gelegd moeten worden. Deze zullen wij zelf uit gaan zoeken. De oppervlakte is ongeveer 5.20 bij 4.50 meter.

Onderheid terras vergroten

Op dit moment heb ik een onderheid terras. Echter, ik wil dit vergroten waardoor voor dit extra stuk ook onderheid moet worden om te voorkomen dat het verzakt. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 6 x 3 meter. Het bestaande terras waarop het moet aansluiten is een soort betonplaat.

Uitbreiding terras

Ik wil mijn terras van 2,5 x 7 meter uitbreiden met circa 2 meter. Daarmee wordt het terras dus 4.5 meter bij 7 meter. Ik heb tekeningen opgevraagd en voor zover bekend is het terras onderheid. Materialen heb ik nog niet aangeschaft.