Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ondergrond betegelen voor een tuinschuurtje? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ondergrond betegelen voor een tuinschuurtje. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ondergrond betegelen voor een tuinschuurtje

Ondergrond betegelen voor een tuinschuurtje

Ik ben op zoek naar een vakman die voor ons een betegeld plateau op een zandbed kan maken, waarop wij dan later een houten tuinschuurtje zullen zetten. Er moet wat zand worden aangevoerd en tegels van 30 x 30 x 4 cm. Rondom moeten opsluitbanden komen. De maat is 2,5 x 2,5 meter. Ik hoor graag wie hier op korte termijn tijd voor heeft. Ik kan de tegels en opsluitbanden zelf aanschaffen bij Gamma, maar u mag hiervoor ook een aparte post opnemen in de offerte. Graag e.e.a. even specificeren.

Tuin leeghalen en betegelen

Ik wil mijn tuin van ongeveer 39 m² laten leeghalen en daarna helemaal laten betegelen. De vaste beplanting en bestrating moet worden verwijderd en de ondergrond moet gereedgemaakt worden voor het tegelwerk. Ik heb nog geen nieuwe tegels uitgezocht. De tuin is toegankelijk via een achterom. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel een bezoek op prijs.

Terras betegelen

In de tuin van onze nieuwe woning willen wij een terras aanleggen met tegels. Dit is een oppervlak van 3 bij 6 meter. Daarbij willen wij ook een pad naar de achterkant van de tuin laten aanleggen. Dit pad zal ongeveer 6 meter diep zijn, bij 1 meter breed. De hele ondergrond moet wel nog geëgaliseerd worden.

Tuin ophogen en opnieuw betegelen met aanwezige tegels

Onze achtertuin van ongeveer 64 m² is betegeld met mozaïektegels in verschillende maten. De ondergrond is verzakt en ik wil die daarom laten ophogen en herbestraten met de bestaande tegels. Er liggen tegels met de maat 10 x 10 cm, 20 x 5 cm, 30 x 15 cm en 30 x 30 cm. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Tuin betegelen

Ik wil tegels in mijn tuin van ongeveer 10 m bij 5,5 meter laten leggen. De tegel zal waarschijnlijk 30 x 30 cm zijn. Die moet ik nog aanschaffen. Mogelijk de ondergrond iets egaliseren. Er liggen nu kleine tegels in, die worden verwijderd.

Achtertuin egaliseren en betegelen

Onze achtertuin van ongeveer 60 m² hebben wij helemaal voorbereid voor nieuwe bestrating. Alle oude tegels zijn verwijderd en er is nieuw zand aangebracht. We hebben ook nieuwe tegels van 80 x 40 cm gekocht. We laten de ondergrond graag even goed vlak maken en daarop de nieuwe tegels leggen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Terras betegelen

We willen ons terras laten betegelen met grote grijze tegels, bijvoorbeeld 60 x 60 cm, met randen, totaal ongeveer 25 m2. De vlonders die er nu liggen moeten verwijderd en afgevoerd, de ondergrond moet een beetje opgehoogd. Graag ontvangen wij van u een globale inschatting van wat dit zou kosten.

Terrassen en oprit aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van bestrating bij ons nieuwbouwhuis. Het ontwerp van de tuin is nog niet volledig gereed, maar het gaat (indicatief) om: -Betegelen van de oprit van circa 27 m². -Betegelen van het hoofdterras in de tuin, circa 19 m² -Betegelen van het zij-terras, circa 12 m² -Betegelen terras voortuin, circa 7 m² (met vorm halve cirkel) Als materiaal zullen we zelf kopen. We denken aan betontegels in de achtertuin en betonklinkers of betontegels (7 cm dikte) voor op de oprit en het terras aan de voorzijde. De tegelmaat hebben we nog niet bepaald. Graag ontvangen wij een offerte inclusief benodigde werkzaamheden als het aanleggen van een goede ondergrond (zoals aanleggen van worteldoek, kantopsluitingen en aanbrengen van een funderingslaag). De werkzaamheden zouden begin oktober kunnen starten, maar wij zijn hierin flexibel (kan ook later). Wij kijken uit naar uw reactie.

Achtertuin leeghalen en betegelen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het renoveren van de achtertuin van ongeveer 64,2 m² bij mijn moeder. We willen de bestaande beplanting er zelf uit halen. Daarna laten we graag de tegels verwijderen en afvoeren. Vervolgens moet de ondergrond met zand worden geëgaliseerd en moeten er tegels van 60 x 60 cm worden geplaatst. De tegels zullen wij zelf kopen. We ontvangen graag uw offerte.

Diverse bestratingswerkzaamheden in de voor- en achtertuin

Mijn voortuin van ongeveer 25 m² is nu voor de helft betegeld. Ik wil bijna alle planten eruit en daarna bijna de volledige tuin laten betegelen. Ik wil daarbij de ondergrond goed laten aantrillen voor het betegelen. Ook wil ik 2 stenen plantenbakken waarin de varens moeten komen die nu in de tuin staan. Ik zal zelf wat extra tegels kopen. Ik laat het afvoeren van planten en overig afval graag door de vakman verzorgen. Verder heb ik in de achtertuin een paar tegels die omhoog zijn gekomen. Ook wil ik daar een waterkering laten maken. Het terrein van mijn overbuurman ligt daar zo hoog, dat ik zijn regenwater mijn tuin in krijg. Daardoor wordt het zand onder mijn bestrating weggespoeld. Ik ontvang graag uw offerte. Ik ben in verband met mijn werk lastig telefonisch bereikbaar en maak daarom graag via email een afspraak om even te komen kijken.

Partners

Partners van Casius