Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ondergrond aanleggen stabilisatiezand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ondergrond aanleggen stabilisatiezand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ondergrond aanleggen stabilisatiezand

Sierbestrating aanleggen

Ik zoek een tegelzetter die sierbestrating in een patio wil aanleggen voor mijn tuin van 3,60 mtr lang en 2,80 mtr breed. Oude tegels worden er door de eigenaar zelf uitgehaald. Ondergrond is verzakt.

Tuin hekken plaatsen en bestrating

Ik wil graag nieuwe tuinschermen laten plaatsen. +- 45 m2 terras aanleggen met sier bestrating ondergrond zo dat er geen onkruid meer door groeit. Oud tuinhek en bestrating verwijderen en afvoeren.

Tuin opnieuw bestraten

Mijn tuin is ongeveer 45 vierkante meter. Ik wil licht grijze betonnen tegels van 60x60 laten aanleggen, mocht u deze kunnen leveren graag gespecificeerd meenemen in de offerte. . Er zitten nu ook tegels is, deze moeten eruit. Ondergrond moet best een stuk opgehoogd worden. Tuin word ook gebruikt als parkeerplek Ik hoor graag wat de mogelijkheden en de indicatie van hoeveel het zou kosten. O en natuurlijk in wat voor termijn jullie al kunnen leggen.

Tuintegels opnieuw aanleggen

Ik zou graag mijn tuin opnieuw laten betegelen. De huidige tegels staan scheef. We willen alle tegels eruit laten halen, daarna de ondergrond egaliseren en daarna de tegels opnieuw plaatsen. Het gaat om betontegels van 60cm x 60cm x 6cm en het totale oppervlakte is 65 m2. De tuin is bereikbaar via een zijdeur. Er zijn al een aantal tegels losgemaakt.

Terras aanleggen

Aanleggen terras van 32 m2. Zie foto. Terras ligt tegen de muur van het huis en heeft een ronding aan een zijde. Zie tekening. Ondergrond klei moet ca 20 cm afgegraven en afgevoerd. De vlonder demonteren we zelf maar moet wel afgevoerd. Terrasstenen excluton kera Twice paduc oak moeten meegeleverd alsmede evt tuinbanden.

Betontegels leggen

Ik zou graag betontegels van 60x60 cm laten aanleggen rondom het huis. Het gaat om 125 m2. Er moet nog wat verwijderd worden, maar dit kan ik zelf ook doen. De ondergrond moet nog een beetje opgehoogd worden met zand.

Houten vlonder in de tuin aanleggen

Wij willen graag een verhoogd hardhouten terras in de achtertuin van vlak geschaafde planken op het bestaande gazon. Het grenst niet aan het huis. De ondergrond is nu van gras, dit moet er eerst nog uitgehaald worden en daarna opgehoogd met zand. De afmetingen zijn 4m bij 5m. De tuin is goed bereikbaar via achterom.

Terrastegels en sierbestrating aanleggen

Ik zou graag mijn achtertuin opnieuw laten betegelen. Het gaat het leggen van schellevis tegels op een terras van ongeveer 24 m2. Daarnaast in dezelfde tuin een paar kleinere terrasjes met combinatie van schellevis 60cm x 60cm en waaltjes (ongeveer 13 m2). De tuin moet gedeeltelijk opgehoogd worden met zand. De tuin is alleen bereikbaar via het huis. De huidige ondergrond, inclusief een boomstam, moet er nog uitgehaald worden.

Bestrating aanleggen

Bestrating laten aanleggen voor ondergrond van een blokhut en naastgelegen terras (onder overkapping). Totaal oppervlakte is 20m2. Ondergrond is zand.covering different

Terras als ondergrond voor tuinhuis aanleggen

Bestaand terras van 16 m2 uitbreiden met 20 m2 naar 36 m2 om als ondergrond voor tuinhuis te dienen. Grond afgraven, afvoeren, zand storten en tegels 60×60 cm waterpas leggen. Tuinhuis komt over 8 weken (circa eind juli) dus belangrijk dat het voor die tijd is uitgevoerd.