Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Natuurstenen platen in de voortuin leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: natuurstenen platen in de voortuin leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: natuurstenen platen in de voortuin leggen

Natuurstenen platen in de voortuin leggen

Ik zoek een hovenier die ons kan helpen met de voortuin. Wij zouden graag een voortuin willen aanleggen met natuursteen BHS Betonlook. Wij kunnen u een tekening toesturen met hierin de exacte maten. Het zijn in totaal 3 delen. Een deel van 65cm bij 134 cm, 283cm bij 61cm en 182cm bij 135cm. We zouden het liefst 3 grote platen willen hebben (als dit kan). Ten behoeve van de platen moet de ondergrond waarschijnlijk gereed gemaakt worden voor die platen om verzakking te voorkomen.