Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Natuursteen leggen in zijtuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: natuursteen leggen in zijtuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: natuursteen leggen in zijtuin

Natuursteen leggen in zijtuin

Het aanleggen van een natuursteen tegel in de tuin van ongeveer 25 m2. De tegels zijn 80 x 80 x 3 cm en moeten met een voeg gelegd worden. De vakman kan gelijk starten met de werkzaamheden, de tuin is leeg.

Terras met tegels opnieuw leggen

Ik wil graag een prijsopgave van het opnieuw laten leggen van natuursteen tegels van 80 x 80 cm. Zodanig dat de voegen ingewassen kunnen worden met voegmortel. De tuin is circa 8.50 meter breed en 10 meter lang.

Bestrating leggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het bestraten van de achtertuin. Op dit moment ligt er alleen zand en zal het nieten worden opgehoogd. De ruimte is 15 m2 en hier dienen er 60 x 60 cm terrastegels van beton of natuursteen gelegd te moeten worden. De tuin is alleen via de woning te bereiken.

Terras aanleggen

Het laten leggen van een terras in de achtertuin (5 x 7 meter) van natuursteen (bluestone, 20cm x 20cm x 2,5cm) inclusief bijbehorende grondwerk (fundering onder het terras). Er ligt nu gras waar het terras moet komen, dit dient te worden weggehaald.

Natuursteen leggen in achtertuin

Ongeveer 20 m2 met 60/60 natuursteen (aanwezig) en afvoeren oude stoeptegels. Waarschijnlijk moet er nog opgehoogd en geëgaliseerd worden.

Tuintegels vervangen

Ik heb een kleine tuin met een deel houten vlonders en een deel chinees hardsteen, ongeveer 10 m2. Deze laatste wil ik vervangen door grotere tegels en het liefst geen natuursteen. Het gaat om het weghalen van de oude tegels en het leggen van de nieuwe grotere tegels.

Bestrating van natuursteen leggen

Het laten leggen van natuursteen bestrating in de achtertuin. Terras heeft een afmeting van +- 30 m2. Op dit moment liggen er stenen in, deze kunnen er door onszelf uitgehaald worden. (zie foto)

Terras met natuursteen tegels aanleggen

In de achtertuin wil ik een terras met natuurstenen laten leggen. De oppervlakte zal 6 bij 5 meter moeten worden. Separaat wil ik graag de kosten weten voor het verwijderen van het oude straat werk en het afvoeren hiervan. Ook voor het ophogen wil ik graag een advies ontvangen. De tuin heeft een achterom.

Terras uitbreken en aanleggen

Wat wil je bekleden? Vloeren. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m² Voor welke toepassing dient de vloer? Terras. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaand terras uitbreken en opruimen. Huidig terras is een betonnen terras waarop geen nieuwe tegels worden gelegd. Terras is 40 m2. Wij twijfelen tussen keramische tegel of natuursteen. Wij zouden graag weten wat de kosten ongeveer zijn voor het leggen van het terras, inclusief het uitbreken en afvoeren en exclusief.

Terrassen aan laten leggen

Leggen van tweetal terrassen met opsluitbanden van ongeveer 4 x 4 meter en 4.50 x 3 meter. Het betreft natuursteen tegels van 50 bij 50 cm of 60 bij 60 cm van 3 cm dik in zand. Tegels kopen we zelf en terras wordt al uitgegraven en met zand opgevuld.