Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Looppad langs gehele zijkant huis laten bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: looppad langs gehele zijkant huis laten bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: looppad langs gehele zijkant huis laten bestraten

Nieuwe tegels in tuin

Ik wil graag mijn achtertuin opnieuw laten betegelen. Het gaat om 170 tegels 60 cm bij 60 cm leggen in rechthoekig vlak en met looppad van 1,20 m. De gehele tuin is 10 bij 14 m. De huidige bestrating moet eruit en daarna moet het worden opgehoogd worden met zand. De tuin is via een achterom te bereiken.

Terrassen aan leggen in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die mijn gehele achtertuin kan renoveren. terras van 5x8,5 mtr looppad 8x+/-0,75mtr terras voor schuur 2x1,5mtr terras tbv blokhut/overkapping 6,5 x 3 mtr Zijtuin looppad 14x2mtr voortuin terras 5x2.6 looppad 7x1mtr ruimte 2 parkeerplekken ongeveer totaal 5x4,5 mtr. Misschien kunnen we voor terras blokhut de tegels gebruiken die nu als looppad gebruik worden. Betreft nieuwbouw huis in Hoek van Holland. Middenklasse tegels, makkelijk schoon te houden. De bestaande tegels die niet gebruikt kunnen worden dienen verwijderd en afgevoerd te worden.

Looppad langs gehele zijkant huis laten bestraten

Het laten leggen voor n looppad beginnend aan de zijkant van t huis zo langs de voorkant naar de oprit. Momenteel ligt er zwart zand. Het gaat om ongeveer 25m2

36m2 tegels leggen

Tuin is 36m2 bij de woonkamer is er op dit moment van kleine tegels een looppad naar de schuur. Deze moeten weggehaald worden, vervolgens moeten er 60 x 60 tegels gelegd worden over de gehele tuin. De tegels ga ik zelf aanschaffen.

Bestraten van de achtertuin en looppad in voortuin maken

Het betreft een achtertuin van 5.5 meter breed en maximaal 10 meter diep. Niet de gehele tuin hoeft bestraat te worden. Echter hetgeen dat wel bestraat moet worden; in 2 verschillende soorten tegels/ stenen. Voor de tegels/stenen zorgen wij zelf. Alvorens het bestraten/ aanleggen van de tuin willen wij de achtertuin voorzien van drainage en elektra voor de verlichting. De voortuin willen wij voorzien van 2 leilinden. Tevens is daar een looppad dat bestraat moet worden. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs. Overige materialen in overleg.