Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leggen van nieuwe vloer op dakterras? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leggen van nieuwe vloer op dakterras. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leggen van nieuwe vloer op dakterras

Houten terras leggen

Terras grenzend aan mijn huiskamer met openslaande deuren waar ook een houten vloer ligt. Op dit moment liggen er buiten stenen tegels. Ik zoek een houtsoort die duurzaam en gemakkelijk in onderhoud is en niet glad wordt met regen. Het is minder dan 10 m2.

Het storten van een nieuwe gietvloer voor het buitenterras

Ik ben op zoek naar een specialist die een gietvloer kan storten op een oud terras. Betreft een terras waar nu al een giet vloer op ligt. Alleen door slijtage willen we hier een mooie nieuwe overheen laten leggen. Het betreft ongeveer 18 m2. Dit betreft een buiten terras.

Printvloer leggen

Ik wil graag een 400 m2 horeca vloer printvloer met stenen en hout laten leggen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Het leggen van een composiet op balkon

Willen onze balkonvloer (+/- 4 m2) verhogen (gelijkmaken aan binnenvloer) middels composiet planken. Massief composiet vloer, wij zijn opzoek naar een partij die dit zowel kunnen leveren en plaatsen. Het is een balkon van beton.

Betonnen terrasvloer leggen, de 5 heipalen zitten er al in. +/- 58 m2.

Wil een betonnen terras laten leggen +/- 58 m2, 12,4 x 6,3 m De 5 heipalen die er al in zitten, snellen. Stellen van randbekisting rondom. Grond vlakken. Leggen van folie. Leggen van dubbel wapeningsnet incl. supporter en bijlegbewapening. Storten betonnenvloer ca. 20 cm dik, bovenzijde ruw afgespannen bovenzijde ligt +/- 12 cm onder peil. Vloer wordt gekoppeld aan fundering. Verwijderen randbekisting.

Dakterras aanleggen

Graag zou ik van u enkele offertes voor het aanleggen van een dakterras willen ontvangen. De situatie is als volgt, het betreft een tweetal aaneengesloten terrassen op een appartementsgebouw van 3 verdiepingen. Op de erfgrens bevindt zich een houten afscheiding van 1 meter hoog. Tussen deze afscheiding en het verdere betegelde terras bevindt zich een strook van ongeveer 22 m2 (2x) waar de buurman en ik graag een hardhouten(Bankirai?) of composiet vloer willen laten leggen. Verder dient het grind rondom de opbouw van het terras ook vervangen te worden door een vloer. Totale oppervlakte ± 50 m2. Uitbreiding van het bestaande tegelterras is met de bestaande belastbaarheid van het dak niet mogelijk, daarom dient voor een lichtere constructie gekozen te worden. Naast het afvoeren van het grind dienen ook de 18 plantenbakken met Hedera tijdelijk verplaatst en na afloop teruggezet te worden naast de houten afscheiding. Het gewicht van een gevulde plantenbak is ongeveer 125 kg. Omdat de firma die de dakbedekking aangebracht heeft en zorg draagt voor het onderhoud heeft de VvE garantie voor het dak. Deze firma wil graag ingelicht worden over de exacte uitvoering van de werkzaamheden zodat wij aan de gestelde garantievoorwaarden kunnen voldoen. Omdat het niet mogelijk is op via deze aanvraag extra informatie te verschaffen middels foto's, plattegrond en informatie over de belastbaarheid van het dak vraag ik u of dit op een andere manier kan gebeuren om zo een compleet overzicht te krijgen van de bestaande situatie. Ook zou het aan te bevelen zijn dat de bedrijven die eventueel het werk op zich willen nemen vooraf de situatie komen bekijken. Ik verneem graag van u.

Dakterras betegelen

Ik heb een dakterras op de garage met een betonnen vloer met een bitumen toplaag. Ik wil hier tegels op laten leggen. Het gaat om 14 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Keramische tegels leggen op zand zonder voeg

Ik wil graag begin mei de betontegels in onze tuin (dakterras 150m2) laten verwijderen met mijn hulp. Daarnaast wil ik graag nieuwe keramische stenen plaatsen en ontvang daarvoor graag een offerte. Doordat de stenen op het dakterras moeten komen zal ik de stenen naar boven brengen en de oude stenen naar beneden brengen. U hoeft alleen de stenen eruit te halen de vloer klaar te maken en de nieuwe stenen er in te leggen. Wel graag de oude stenen direct meenemen. Belangrijk punt is dat de de stenen op zand gelegd moeten worden en niet gevoegd mogen worden. Verneem graag zsm uw reactie.

Composiet vlonders leggen

Ons terras op de 3e verdieping is goed bereikbaar. Er is 15 jaar geleden al een composiet vlonder gelegd maar is nu toe aan vervanging. Het terras is 5 bij 7 meter rechthoekig en er liggen 34 planken op van 3,70 m en 34 van 3,20 m breedte 14 cm. Verwijderen van de vloer kunnen we zelf. H

Leggen van nieuwe vloer op dakterras

Bestaand dakterras, nu bedekt met dakleer en daarop rubberen tegels. Het dakleer moet worden vervangen en ook iets nieuws daarop. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 70 en 80 m2.