Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leeghalen en bestraten voortuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leeghalen en bestraten voortuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leeghalen en bestraten voortuin

Leeghalen en bestraten voortuin

Leegmaken van voortuin +/-30m2 gras, tegelpad naar voordeur en border met struiken (border=+/-5m2). Bestraten van de voortuin met betonnen tuintegels

Oprit opnieuw aanleggen + vergroten

Wij willen onze oprit opnieuw laten bestraten (940 x 300 cm) en gelijk de voortuin leeghalen en ook bestraten. De voortuin is ca. 600 x 500 cm. In de voortuin willen we nog wel een bloembak aanleggen van ca. 400 x 150 cm met blokken. De tuin moet dus leeg gemaakt worden en voorzien van geel zand. Graag een aparte offerte voor het leeghalen en het bestraten. Bedankt.

Achtertuin bestraten

Het gaat om de achtertuin waar ik ca 41 m2 wil laten bestraten en aanleggen van een border van 4 m lang en 45 cm hoog. Graag 2 offertes: 1 voor alleen dit werk én 1 offerte met daarbij leeghalen van de tuin en afvoeren van de grond en leveren van ophoogzand.

Tuin bestraten

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn tuin kan leeghalen en opnieuw kan bestraten het gaat om 44 m2.

De bestrating in een tuin renoveren

Ik zoek een stratenmaker voor het leeghalen, afvoeren en ophogen bestaande voor en achtertuin. Bestraten voor en achtertuin. Totaal +/- 55m2. Bestellen nieuwe tegels bespreekbaar. Deel bestaande bestrating kan deels worden hergebruikt in de voortuin. Het ontwerp voor de bestrating is aanwezig. Bij voorkeur gebakken klinkers.

Tuin leeghalen, ophogen, bestraten en bordes / muurtje maken

De tuin leeghalen/afvoeren, vervolgens opnieuw de oprit ophogen met 15 cm en bestraten. Er komen muurtjes met blokken 15x15x40 max 3 blokken hoog (max 210 blokken totaal)en split plaatsen zie tekening. De bordes ook wat verhoogd. De tegels voor de oprit worden 20x30x6. De tuinmaat is 8 x 5 meter. Wij gaan alle tegels zelf aanschaffen.

Tuin bestraten

Graag laat ik mijn tuin betegelen. De tuin laat ik eerst graag leeghalen door de vakman en het afvoeren. De stukken die betegeld moeten worden zijn: 3 bij 4 meter en het andere stuk is 3 bij 7 meter.

Zijtuin leeghalen en bestraten met gebruikte tegels

Ik heb een zijtuin van ongeveer 25 m2. Ik zoek naar een niet te dure oplossing om dit te bestraten, en er mogen wat mij betreft gebruikte tegels of klinkers in. De tuin zal eerst leeggehaald en nog wel een klein beetje uitgegraven moeten worden. Afvoeren van oud materiaal in overleg.

Tuin afgraven en sierbestrating leggen

Ik wil graag mijn tuin leeghalen (tegels, gras en gemetselde plantenbak), vullen met ophoogzand en bestraten. Tuin is ongeveer 65 m2. Het afvoeren doen wij zelf.

Tuin bestraten

Ik wil de tuin helemaal leeghalen en alles af laten voeren en het daarna opnieuw laten bestraten. De tuin is ongeveer 96 m2.