Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Klinkers? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: klinkers. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: klinkers

Tuin en oprit bestraten

Circa 108 m2 met worden bestraat met klinkers afgewisseld met een grotere anteciete tegel. Het zand ligt al op de juiste plek klaar.

Oprit bestraten

Ik ben op zoek naar iemand voor: - het weghalen van oude tegels - opnieuw aanleggen van betonnen tegels of klinkers Brutto oppervlakte: 55 m2, netto = 50 m2. Graag ontvangen wij uw vrijblijvende offerte inclusief de materialen.

Sierbestrating bij kantoorpand en ophogen

Wij gaan een ander pand betrekken en om dat pand een wat luxere uitstraling te geven zou ik een stuk stoeptegels willen laten vervangen door klinkers. Het gaat om ongeveer 30 m2 in Almere. Er moet een stukje bij de deur iets opgehoogd worden en een stukje naast het bestaande pad van stoeptegels aangelegd worden, het huidige pad moet dus iets breder worden. Dit moet voor september uitgevoerd zijn en ik ontvang graag een prijsindicatie en mogelijkheden van u. Vanwege mijn werk ben ik niet altijd telefonisch bereikbaar maar als u mailt neem ik zelf contact op.

Herbestrating + tuin verlagen

Wij zijn net verhuisd en helaas ligt de tuin, 8 x 5 meter, vol met klinkers en we willen graag meer groen in de tuin. We zouden graag een terras van 2,5 x 5 meter, aan huis willen die uit een combinatie van de aanwezige klinkers en nieuwe, 60 x 60 cm, tegels gelegd word. De rest van de tuin willen we graag ongeveer 50 cm verlagen en achterin de tuin nog een kwart cirkel met een straal van 3 meter bestraten met hergebruikte klinkers.

Voor- en achtertuintje bestraten

Gaat om voor- en achtertuin, afmetingen resp. 5x3m en 6x3m, dus zo'n 33m², in Utrecht. Gebakken klinkers worden eind deze maand geleverd. Klinkers zou ik graag in een eenvoudig patroon willen leggen, geschakeld/recht met een randje langs de zijkant. 1 of 2 plantenbakken met eenvoudige opstaande rand van dezelfde stenen, zonder lijm of ingewikkelde dingen. In de voortuin een opstapje voor de deur. Op het moment liggen er grindregels (achtertuin) en kleine vierkante beton/trommelsteentjes (voortuin). Die halen we er zelf vooraf wel uit. Ik zou graag een prijsschatting krijgen van de arbeid + leveren van het witte zand voor egaliseren. Bij interesse mag je de huidige stenen meenemen, anders zet ik ze wel op MP. Liefst een mogelijke afspraak voor begin volgende maand, maar ik weet nog niet zeker wanneer de klinkers precies komen.

Tuin in plaats van gras helemaal bestraten

Graag zou ik mijn tuin van ongeveer 60 m2, momenteel gras, ongelijke grond nog. Laten dicht leggen met klinkers en zou ik hiervoor graag een offerte aanvragen .

Koe/kavelpad

Het gaat om 25 cm grond afgraven. Het is een kavelpad Lengte 140 meter x breedte 3 meter (recht) H klinkers 8 cm dik U moet ongeveer 17 cm schone grond in brengen. Er zijn hier 2 personen die kunnen helpen. Moet uitgevoerd worden in mei 2019. Ik hoor graag van u.

Gemeenschappelijke oprit met afvoer regenwater en rioolaansluiting

Het laten aanleggen van gemeenschappelijke oprit van 228 m2 met afvoer regenwater en aansluiting op riool. Materiaalsoort: geleverde klinkers of tegels van 60x60 cm bestemd voor een auto parkeren.

Composiet terras aanleggen

Ik zoek een stratenmaker die een composieten terras kan plaatsen. Het gaat om het verwijderen van de huidige klinkers en het plaatsen van de nieuwe tegels. Het gaat om 32 m2. De tuin is per achterom bereikbaar.

Erf bestraten 500 m2

Bestaande klinkers van erf van 20x25 meter moeten verwijderd en afgevoerd worden, ondergrond moet extra verstevigd worden met 25 cm gebroken puin. Daarna zandbed en bestraat met nieuwe A kwaliteit straatklinkers.