Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keramische tegels leggen in gereed zandbed? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keramische tegels leggen in gereed zandbed. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keramische tegels leggen in gereed zandbed

Keramische tegels laten leggen

Ik ben op zoek naar een vakbedrijf die 40 m2 keramische tegels voor mij kan leggen met opsluitbanden. Het zijn 60x60 tegels. Ook heb ik 1 kuub ophoogzand nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Keramische tegels op dakterras leggen

Ik wil graag keramische tegels op het dakterras laten leggen. Het gaat om ongeveer 75 m2, op verstelbare voetjes. Er liggen op dit moment nog tegels. Graag ontvang ik een offerte.

Terras betegelen

Ik ben op zoek naar iemand voor het leggen van ca 15 m2 keramische tegels op terras onder overkapping.

Terras aanleggen

Er ligt nu een terras met hardhouten planken. Het is 70 m2. Ik wil het graag laten verwijderen, afvoeren en het door keramische tegels laten vervangen.

Tuinpad afmaken en terras aanleggen

Een pad langs de sloot afmaken met 60x40 grind tegels. Lengte is ongeveer 3 meter. Dan een terras (is al een zitkuil) aanleggen met 60x60 keramische tegels. Dit dient gelegd te worden in zand met wat cement er overheen om de tegels goed vast te leggen. Een klein deel van het terras (aan de waterzijde) krijgt een bloemborder, dat afgezet dient te worden met gekleurde insluitbanden. De maat van het terras is ca. 50 m2. De toegang tot het terras is met een trap, welke ook aangelegd dient te worden. Ongeveer 3 treden.

Keramische tegels leggen 70 m2

ca 70m2 keramische tegels (moeten nog gekocht 60x60) leggen, zand e.d. en huidig terras weghalen zorgen we zelf voor

Het aanleggen van een keramisch terras

Ik heb een ruwe betonnen vloer als terras. Circa 80 m2. Hierop wil ik keramische tegels plaatsen. Wellicht op verstelbare tegeldragers omdat vloer niet overal waterpas ligt. Te gebruiken tegels 60 x 60 x 4 cm. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de tegelzetter.

Een terras met keramische tegels aanleggen in de achtertuin

Ik zoek een specialist die mijn achtertuin kan voorzien van een terras gelegd met karmische tegels. De tuin is momenteel bestraat en verzakt. De huidige bestrating kunnen we zelf verwijderen. Het betreft 45 m2. Er moet een cementondergrond komen. De tegels zijn nog niet aanwezig.

Egaliseren en keramische tegels leggen

- De tuin egaliseren, klaar maken voor tegels en kunstgras. 9circa 84m2) - Keramisch tegels leggen (circa 47m2) - Materiaal regelen wij zelf

Terras aanleggen

Ik zou graag een terras en een looppad laten aanleggen in mijn achtertuin. Er moeten eerst nog terrastegels, randen van een grindbak incl grind en een looppad uitgehaald en afgevoerd worden (circa 20 m2 in totaal). De tuin is alleen bereikbaar via het huis, er is geen achterom. Er moet een terras geplaatst worden van 5 m x 3,5 m met tegels van 60 x 60cm en een looppad van circa 4 m2. Ik wil graag keramische tegels en deze ook laten voegen en afwerken zodat ik zo min mogelijk last heb van onkruid.