Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inrit bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inrit bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inrit bestraten

Inrit egaliseren en aanleggen

Het gaat om het netjes maken van de inrit, deze is ongelijk dus graag eerst recht trekken. Ook het voetpad en zwarte zand ernaast graag meenemen. Het voetpad moet wel blijven uiteindelijk. Omdat bestraten totaal rond de €6000 gaat kosten zoeken wij een goedkoper alternatief. Wij denken zelf dat split of iets dergelijks het beste is. Er rijden regelmatig auto's over. De inrit is ongeveer 182 m2. Voor de winter zouden we dit graag gerealiseerd willen hebben.

Inrit bestraten met grind

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die mijn inrit, waar nu zand ligt, kan bestraten met grind in honingraat. De inrit is ongeveer 30 m².

Inrit bestraten

De inrit is voorzien van betonklinkers. Dat moet eruit en opnieuw gelegd worden. En hij moet ook verbreed worden met dezelfde soort stenen. De totale afmeting van de inrit is 11 x 5 meter. 20 m2 daarvan is betegeld en moet opnieuw gelegd worden en 40 m2 moet nog aangelegd worden. Het moet ook opgehoogd worden, zelf zorg ik voor zand en nieuwe tegels.

Oprit en terras bestraten

Wij willen graag onze inrit en terras bestraten. Het gaat om de volgende afmeting; oprit is 60 m2 en het terras is 28 m2 We willen gebruik maken van klinkers bij de oprit en tegels voor terras. Maar we willen ons ook graag laten adviseren door de vakman.

Inrit opnieuw bestraten

Ik wil de inrit opnieuw laten bestraten. Het gaat om een inrit van 4 bij 20 meter. Er zitten ook Waaltjes in. Alles wat stuk is moet vervangen worden. Eventueel ook egaliseren.

Voortuin bestraten

Bestraten van de voortuin/inrit. Het is circa 65 m2. Ligt voor een deel aarde en bestrating op.

Erf laten bestraten

Wij ontvangen graag een offerte voor het afgraven en afvoeren van de grond met puin. Hierna zal er ongeveer 300 m2 straatwerk gelegd moeten worden voor een inrit en een parkeerplaats. Daarnaast zal er nog 55 meter opsluitband geplaatst moeten worden langs een groene strook.

Oprit naar de garage herbestraten

Ik mijn afrit/inrit van de garage opnieuw bestraten met (deels) bestaande gewassen grind tegels, de lengte is 6 meter en de breedte 5 meter, dit dient opgehoogd te worden. Tevens moet de hemelwaterafvoer worden opgehoogd. Aan 1 zijde moeten kantstukken worden aangebracht.

Bestaande tuin compleet bestraten

Ik zou graag een offerte willen ontvangen van het volgende: De situatie is nu 180 m2 tuingrond met bomen en beplanting. De bomen en beplanting weghalen en de grond rijp maken voor bestrating. 180 m2 Straatwerk leveren en aanbrengen geschikt voor auto / bestelwagen. Uitvoering begin juli. Bereikbaarheid: de inrit is 3 meter breed en de vrije doorgang staat er haaks op, deze is 3.5 meter breed.

Inrit bestraten met gebakken klinkers

Ongeveer 220 m2 dik formaat gebakken klinkers leggen. Er zitten sporen is dus egaliseren van dat deel. De oude beton klinkers verwijderen en afvoeren.