Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten tuinterras vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten tuinterras vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten tuinterras vervangen

Houten tuinterras vervangen

Van mijn houten tuinterras zijn de planken aan vervanging toe. Ik schat dat er ongeveer 80 planken nodig zijn. Planken van 4 meter lang en 14 cm breed.

Tuinterras vervangen

Tuinterras bestaat nu uit houten planken maar deze zijn verrot. Het zijn planken van 4,2 m lang en deze zijn gemonteerd op balken, de grond zal dus ook iets opgehoogd moeten worden. Ik wil dit laten vervangen door tegels van 60 bij 60cm. Totale oppervlakte is ongeveer 20m2, terras mag iets groter worden in de breedte (er is niet zoveel ruimte). Daarnaast gelijk de buxus-rij (tegen terras aan), van ongeveer 5 m en nog 2 planten uitgraven. Graag ontvang ik een offerte.

Wij willen een tuinterras van 4.90m. bij ...

Wij willen een tuinterras van 4.90m. bij 2.50 m van hardhouten planken. Het huidige kleine bestrate terrasje dient te worden verwijderd en bovengenoemde opp. dient iets te worden opgehoogd zodat het houten terras op gelijke hoogte met woonkamervloer komt.

ik heb een klein balkon (ca. 1,5 bij 6 ...

ik heb een klein balkon (ca. 1,5 bij 6 meter). het balkon rust nu op een deel van het onderhuis. onder/naast dit balkon staat een oude serre aan het huis vast die ik wil verwijderen. het balkon wil ik met ca. 2,5 meter uitbreiden (in de diepte). de oude serre moet worden afgebroken en afgevoerd, en er moet een constructie worden gemaakt op (houten?) palen, zodat die palen steunen op het lager gelegen tuinterras, zodat het balkon wordt vergoot. Ik wil het voorzover mogelijk van hout, ballustrade, en houten flonders en palen. een vergunning is volgens mij niet nodig, er bestaat een vergunning voor de serre en het gaat nu om hetzelfde oppervlak.