Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten dakterras aanleggen over oude terrastegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten dakterras aanleggen over oude terrastegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze stratenmakers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stratenmakers in uw regio.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten dakterras aanleggen over oude terrastegels

Houten vlonders op dakterras leggen

Het gaat om het dakterras en balkon. Gewenste werk: neerleggen nieuwe hout dakterras. Het gaat om ongeveer 20 m2.

Vloer en hekwerk van ons houten dakterras is aan vervanging toe

De vloeren van ons dakterras zijn nu voorzien van hout, maar dit is aan vervanging toe is en er moet een stukje verlengd worden. Het terras wordt na de verlenging uiteindelijk 17m². Ook ons hekwerk moeten vervangen worden. Het hout op de ondergrond mag ook kunststof worden, hierover wil ik graag advies inwinnen van de vakman.

Een dakterras met zwevende constructie maken

Plat dak op de aanbouw achter, recentelijk voorzien van nieuwe dakbedekking. In het dak zitten een lichtkoepel en twee dakdoorvoeren voor ventilatie. Graag een stalen zwevende constructie die ook het hekwerk kan dragen, en ook een stukje (+/- 30cm) kan oversteken boven de schuin aflopende zijkant van het dak. Wij zijn opzoek naar een composiet houten bovenlaag. Het gaat in totaal om 16m2

Houten vlonder op dakterras aanleggen

Dakterras van 350 bij 360 graag met onder balken en planken

Uitbreiden dakterras

Wij willen ons bestaande dakterras van 20 m2 (welke nu de helft van het platte dak beslaat) uitbreiden met ongeveer 14 m2. Het dak is circa 7 meter breed dus verlengen met 2 meter. We hebben al toestemming van de VvE want in het uit te breiden gedeelte zitten vaste lichtkoepels van benedenburen. Bestaande dakterras heeft een houten vloer met planken over de lengte. Wij willen de uitbreiding van dezelfde materialen maken. In overleg de aluminium balustrade uitbreiden of eventueel compleet vervangen en afvoeren en vervangen voor een houten balustrade. Mogelijk ook meteen een dubbel buitenstopcontact aanleggen.

Dakterras aanleggen

Graag zou ik van u enkele offertes voor het aanleggen van een dakterras willen ontvangen. De situatie is als volgt, het betreft een tweetal aaneengesloten terrassen op een appartementsgebouw van 3 verdiepingen. Op de erfgrens bevindt zich een houten afscheiding van 1 meter hoog. Tussen deze afscheiding en het verdere betegelde terras bevindt zich een strook van ongeveer 22 m2 (2x) waar de buurman en ik graag een hardhouten(Bankirai?) of composiet vloer willen laten leggen. Verder dient het grind rondom de opbouw van het terras ook vervangen te worden door een vloer. Totale oppervlakte ± 50 m2. Uitbreiding van het bestaande tegelterras is met de bestaande belastbaarheid van het dak niet mogelijk, daarom dient voor een lichtere constructie gekozen te worden. Naast het afvoeren van het grind dienen ook de 18 plantenbakken met Hedera tijdelijk verplaatst en na afloop teruggezet te worden naast de houten afscheiding. Het gewicht van een gevulde plantenbak is ongeveer 125 kg. Omdat de firma die de dakbedekking aangebracht heeft en zorg draagt voor het onderhoud heeft de VvE garantie voor het dak. Deze firma wil graag ingelicht worden over de exacte uitvoering van de werkzaamheden zodat wij aan de gestelde garantievoorwaarden kunnen voldoen. Omdat het niet mogelijk is op via deze aanvraag extra informatie te verschaffen middels foto's, plattegrond en informatie over de belastbaarheid van het dak vraag ik u of dit op een andere manier kan gebeuren om zo een compleet overzicht te krijgen van de bestaande situatie. Ook zou het aan te bevelen zijn dat de bedrijven die eventueel het werk op zich willen nemen vooraf de situatie komen bekijken. Ik verneem graag van u.

Dakterras renoveren

Er ligt nu grind op het dakterras dit wil ik graag weg laten halen en aflaten voeren. Dat moet veranderen in iets dat beter beloopbaar is, ik zou hier graag houten vlonders willen hebben. Ook zou ik het fijn vinden om een hek om het dakterras te zetten een soort balustrade hek.

Renovatie dakterras

Het houten frame van I balken waar ons dakterras op rust moet vervangen worden. De bovenste laag van deze balken begint poreus te worden waardoor de schroeven waarmee de dekplanken vastliggen los komen. Het dakterras hangt niet door, het project is dus preventief. De kwaliteit van de (bankirai) dekplanken en het hekwerk is nog prima. Het project omhelst dus het demonteren van het dakterras, het vervangen van het frame (door hout of staal) en het weer terug monteren van het terrasdek & hekwerk. Het project kan eventueel in twee stappen gedaan worden (voorste en achterste helft dakterras apart). Omdat het hier een draagconstructie betreft zoeken we bij voorkeur een vakman die hier ervaring mee heeft die ook even langs kan komen. Het uitvoer termijn is afhankelijk van de manier van uitvoeren. Als het gehele dakterras in ene gedaan wordt, dan zal het op langer termijn uitgevoerd moeten worden, maar als het in twee delen kan (gaat onze voorkeur naar uit) dan kan het op korter termijn.

Het vervangen van dakterras met tegels door houten dek

We hebben een dakterras van ongeveer 12 bij 6 meter. We willen hier graag een houten dek op. Momenteel liggen er tegels op het dakterras. Eventuele afvoer van tegels kan ik in overleg zelf regelen. Voor een tekening van het terras kunt u mij per mail bereiken.

Terras renoveren

Ik ben op zoek naar iemand voor een make over van mijn huidige dakterras. (210 x 300 cm). Met een composietplakken en een afscheiding (200 x 5 x 160 cm) aan een kant. Er liggen nu composiet tegels met daaronder houten vloerdelen. Deze moeten eerst verwijderd en afgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius